5 lucruri pe care trebuie să le ştii înainte de a începe renovarea băii

5 lucruri pe care trebuie să le ştii înainte de a începe renovarea băii


Lorelei Kasadi | Baie

1655 afisari

Când vine momentul să-ți renovezi baia, trebuie să ții cont de câteva elemente de bază. Mai jos sunt cinci sfaturi de renovare a băilor pentru începători:


Cum sa-ti renovezi baia: ghid pentru incepatori
Cum sa-ti renovezi baia: ghid pentru incepatori

1. Instalaţiile sanitare sunt uneori prea scumpe pentru a fi înlocuite

Da, există momente în care este logic să schimbi aspectul instalaţiilor sanitare într-o baie. Cu toate acestea, dacă ţi se oferă opţiunea de a nu le schimba, atunci nu o face. Dacă faci acest lucru, va trebui să adaugi atât durată cât şi costuri proiectului tău. Acesta este un domeniu în care schimbarea nu trebuie făcută doar de dragul de a face schimbări.

2. Depinzi de disponibilitatea şi timpul de livrare al furnizorului de materiale

Atunci când comanzi articole personalizate, cum ar fi plăci decorative, faianţă, corpuri de iluminat sau cadă de baie, furnizorul, nu proprietarul de locuinţe stabileşte intervalul de timp în care articolele vor fi disponibile. Pentru a pune proiectul în mişcare cât mai rapid posibil, selectează aceste elemente chiar de la începutul proiectului şi nu începe renovarea până la data sosirii (sau ulterior) pentru a evita să ai o baie care este o zonă de construcţie timp de câteva săptămâni.

3. Acum este momentul să amplifici lumina naturală

Multe băi sunt situate în zone ale locuinţei care nu au geamuri, ceea ce înseamnă o iluminare slabă şi o circulaţie a aerului minimă sau inexistentă. Remediază această situaţie adăugând o gură de aerisire sau luminatoare în baie. Există chiar şi companii care oferă luminatoare cu baterie care au senzori de ploaie ce închid automat unitatea la detectarea ploii.

4. Ia în considerare un duş walk-in

Dacă doreşti să-ţi înlocuieşti duşul actual, poate fi demn de luat în considerare un duş cu intrare la nivel cu podeaua, fără cadă de duş. Eliminarea cădiţei va face ca încăperea să pară mai mare.

5. Atenţie la tendinţe

Ai fost vreodată într-o baie care încă mai are o toaletă cu bazin suspendat la nivelul tavanului? Arată ca din altă lume, nu? Optează pentru articole la modă care pot fi schimbate cu uşurinţă, cum ar fi covoare, perdele de duş sau suporturi pentru periuţe de dinţi şi păstrează toaleta şi cada în nuanţe clasice, care nu se demodează.

Îți recomandăm
Set vas wc suspendat Ideal Standard Tesi AquaBlade cu capac si rezervor Geberit Duofix
Suport colțar cu trei polițe Wenko cu sistem de prindere Vacuum-Loc
Consolă de baie cu polițe Laisy Corner Duo
Perdea duș cu LED Wenko Led Moon
elefant.ro
elefant.ro

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2022 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare Alerte pret Lista produse

Complexuri comerciale   GDPR  
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER