Cum alegi o usa metalica?

Cum alegi o usa metalica?


In conditiile de nesiguranta in care traim, o usa metalica solida iti poate da garantia ca bunurile si viata iti sunt zilnic protejate. Paza buna trece primejdia rea, se spune, si pe buna dreptate. Iata de ce va facem cateva recomandari pentru alegerea unei usi care sa va fereasca de griji cand plecati de acasa.


Cum alegi o usa metalica?

In primul rand, daca locuiti intr-un bloc cu multi vecini pe palier, este necesara o usa cu un grad mediu de securitate, deci ceva mai ieftina. In schimb, la parter si etajele superioare, cu acces de pe terase, usile trebuie sa aiba o securitate sporita si in plus este indicat si un sistem de alarma. La vile sau case la curte, este foarte important sistemul de alarma.
Daca alegeti un sistem de inchidere multipunct ingropat in usa este necesara si montarea unei yale suplimentare, si aceasta deoarece costurile sunt foarte ridicate daca sistemul existent se strica, iar usa trebuie inchisa din a doua yala pe perioada cand se fac interventiile de service.


Atentie! Produsele pe care le achizitionati trebuie sa aiba certificate separate de garantie, certificat de provenienta si un certificat care sa contina confirmarea ca acele produse sunt de "securitate". La achizitionarea unei usi, vanzatorul trebuie sa ofere: garantie pe usa, garantie pe montaj, garantie pe sistemele de securitate. Garantia pe produse trebuie sa fie mai mare de 24 de luni. Usile cele mai sigure sunt cele echipate cu produse corespunzatoare, acreditate de politie, certificate de organizatiile tarilor in care au fost produse. Nu exista sisteme de securitate neacreditate.

Inca ceva: este de preferat ca materialele din care sunt executate produsele (in special cilindrul - butucul)) sa fie din otel sau aliaje de calitate superioara, care se taie sau se smulg mai greu. Evitati alama - este un material moale care cedeaza foarte repede. Suruburile de prindere in cazul sildurilor sau rozetelor trebuie sa fie de minim metric 8 (suruburi din otel), iar lungimea de infiletare sa fie mare.

In fine, la montaj sa optati pentru varianta de umplere a tocurilor cu beton, pentru a va feri de efractia cu ajutorul rangii (la spuma poliuretanica tocurile se stramba, iar yalele (cat ar fi de bune) ies din toc. Produsele comercializate la noi intrunesc toate aceste conditii.

somproduct.ro
somproduct.ro

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2023 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare Alerte pret Lista produse

Complexuri comerciale   GDPR  
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER