Cosurile cadou, cele mai inspirate daruri de Paste

Cosurile cadou, cele mai inspirate daruri de Paste


Corina Stefan | Sfaturi utile

23 Apr 2021 | 410 afisari

Pastele 2021 se apropie rapid, iar cei care vor sa ofere atentii mai mici sau mai mari angajatilor sau colaboratorilor ar trebui sa se grabeasca daca vor sa-si arate aprecierea. 

Pastele este un prilej perfect de a le arata angajatilor, clientilor si partenerilor de afaceri cat de pretuiti sunt. FineStore vine in ajutorul vostru cu o multime de idei de cadouri, sub forma de cosuri si pachete, pentru toate bugetele si toate gusturile.


Cosuri cadou de Paste

Zeci de tipuri de cosuri cadou Paste asteapta sa fie livrate de Iepuras angajatilor firmelor care se respecta si isi respecta in acelasi timp si salariatii, si partenerii de afaceri.

Cel mai frumos gest de recunostinta pentru angajati

Selectiile facute atent de specialistii FineStore pot bucura familii intregi: bauturi alcoolice alese, ce pot fi savurate odata cu preparatele traditionale de Paste de pe masa fiecaruia, dulciuri fine din diferite colturi ale lumii, panettone si cozonaci pufosi, toate au fost alese si combinate in diferite cosuri cadou la preturi pentru toate buzunare.

Puteti alege sa faceti cadouri personalizate de Paste si sa oferiti doamnelor din firma un cos cadou cu vin spumant, dulciuri si cosmetice sau flori, in timp ce pentru domni o selectie ce include un vin sec, alb sau rosu, dar si o cafea puternic aromata, poate fi alegerea perfecta.

Cadourile perfecte pentru colaboratori

Partenerii de afaceri si colaboratorii nu trebuie uitati nici ei de sarbatori. Reprezentantii clientilor sau ai furnizorilor cu care lucrati an de an se vor bucura si ei de un cadou tematic de Paste. Puteti alege cosuri cadou premium pentru acei parteneri cu care aveti o relatie de afaceri speciala si cu vechime ori pentru persoane cheie din firme cu care doriti sa construiti o colaborare fructuoasa. Va puteti indrepta atentia si spre cosuri cadou cu produse de lux pentru manageri sau patroni de firma care vor aprecia, cu siguranta, o sampanie fina, un whisky maturat si alte delicatese din toate colturile lumii.

Cadoul perfect de Paste este la cateva clickuri distanta, pe FineStore.ro; livrarea se face prin curier, iar la comenzi cu valoare mai mare de 199 de lei livrarea este gratuita oriunde in tara.

Un cadou oferit de Paste oamenilor cu care lucrezi sau care lucreaza pentru tine nu este numai un act de generozitate, ci si o modalitate de a-i face pe acestia sa se simta apreciati si de a le inspira incredere, pentru a le castiga loialitatea.

foglia.ro
foglia.ro

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2023 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare Alerte pret Lista produse

Complexuri comerciale   GDPR  
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER