Colectia pare de dus GROHE Rainshower® Flower conceputa pentru o experienta plina de culoare a dusului

Colectia pare de dus GROHE Rainshower® Flower conceputa pentru o experienta plina de culoare a dusului


   Culorile verii ne înconjoara de îndata ce pasim în afara casei, oferindu-ne o sursa nesfârsita de bucurie si inspiratie.
   A sosit momentul sa va decorati casa cu flori proaspete si acest lucru nu se opreste la usa baii. Datorita GROHE, aceasta invazie florala se poate extinde chiar si în cabina de dus prin colectia Rainshower® Flower.
   Inspirate de câteva dintre cele mai frumoase flori de vara, aceste dusuri sunt destinate sa aduca bucurie si culoare în amenajarea baii.

vivre.ro
vivre.ro

Colectia de pare de dus GROHE Rainshower Flower conceputa pentru o experienta plina de culoare a dusului

Noua colectie florala face posibila crearea cu usurinta a unui decor de baie vesel si placut, fiind o versiune inspirata a dusurilor de mâna GROHE Rainshower® Icon, renumite pentru suprafata de pulverizare în forma de inel si pentru cele mai importante premii pentru design de produs cu care au fost distinse.

GROHE BATERII-LUX.ro va ofera colectia intreaga. Puteti alege dintr-o gama de pare de dus, avand 6 culori proaspete , astfel încât toate gusturile sunt satisfacute, existând un model potrivit pentru a pune în valoare amenajarea deja existenta a baii.
Varietatea gamei de culori a devenit posibila prin combinarea dintre fateta colorata a dusului si elementul din silicon în forma de petale de floare, într-o culoare contrastanta, ce îndeplineste si functia de element anti-soc pentru para de dus.

Colectia de pare de dus GROHE Rainshower Flower

De la rosu-galben "Tulip" – laleaua si portocaliu-galben "Sunflower" – floarea-soarelui, la alb-galben "Daisy" - margareta, de la roz-alb "Orchid" - orhideea si violet-alb "Lily" - crinul la albastru-alb "Blubell" - clopotei – oricine care apreciaza frumusetea naturala a florilor va fi cucerit de colectia GROHE Rainshower® Flower

[sursa: www.BATERII-LUX.ro]

Îți recomandăm
Ventilator de baie 100mm Elplast EOL 100 B GF masca aurie
Set mască cu lavoar Brooklyn, 90x75x50 cm, pal, maro/ negru
Cada de baie freestanding ovala BESCO seria VIYA BLACK & WHITE
Set mască cu lavoar Brooklyn
somproduct.ro
somproduct.ro
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER