Casa ta de vis cu colectia de parchet stratificat Dream de la Decolandia

Casa ta de vis cu colectia de parchet stratificat Dream de la Decolandia


Oare de cate ori nu ai visat la o casa de vis precum in reviste? Oare de cate ori nu te-ai imaginat calcand pe pardoseala calda si catifelata din lemn care atinge fin talpile tale? Oare de cate ori nu ai admirat esenta frumoasa a lemnului pur? Acum te poti bucura de un parchet stratificat de vis, colectia Dream de la Decolandia.

 


Parchet Stratificat Decolandia - colectia Dream
parchet stratificat dream Decolandia
parchet stratificat dream Decolandia
parchet stratificat dream Decolandia

Parchet stratificat Dream de la Decolandia- optiune pentru durabilitate

Gama de parchet Dream de la Decolandia aduce in casa dumneavoastra denumiri exotice ce dureaza in locuintele dvs. romanesti. Modelele cu denumiri de inspiratie exotica, precum Dominicana, Tenerife, Java, Eba, Maldives, Martinique, Svalbard, Mallorca va aduc in care o esenta lemnoasa de mare rezistenta, cunoscuta si adaptata local, draga noua tuturor: stejarul.

parchet stratificat dream Decolandia
Colectia de parchet stratificat Dream de la Decolandia

Aceasta este o specie durabila, bine adaptata termic, care nu lucreaza prea mult si nu lasa rosturi. Asadar, parchetul ramane frumos, elegant vizual pe durata montarii, daca este bine intretinut.

Dream Collection - Parchet triplu stratificat ce dureaza, potrivit pentru incalzirea in pardoseala

Dream esteo colectie de parchet triplustratificat de 14 mm durabil, cu strat de esenta tare de 3 mm ce poate fi reconditionat de pana la de trei ori, asadar il pastrati vreme de trei generatii.

Pardoseala din lemn stratificat din colectia Dream este practica, adaptata secolului nostru, acum cand incalzirea in pardoseala cu agent termic este o prima optiune. Aceasta poate fi o alegere optima pentru aceste sisteme datorita esentei, modului de imbinare si prin posibilitatea de montare flotanta.

Parchetul stratificat Dream se imbina nut si feader, fiind usor de montat. Odata instalat, acesta asigura un aspect elegant, datorita lamelei late, cu aspect de dusumea.

Dream de la Decolandia, o colectie de parchet stratificat de vis pentru orice stil de amenajare interioara, datorita paletei coloristice si aspectului vizual ofertant

Dream collection de la Decolandia aduce durabilitatea lemnului de esenta tare si eleganta dusumenelor clasice. Lemnul este periat si uleiat, pentru un aspect autentic de lemn. Nuantele variaza intre lemn natur, culoarea cognacului sau brun inchis, in functie de tipul finisajului (lemnul afumat avand o patina coloristica mai profunda).

parchet stratificat dream Decolandia
Colectia de parchet stratificat Dream de la Decolandia

Astfel, parchetul stratificat din colectia Dream de la Decolandia se incadreaza armonios in orice tip de interioare. Intr-o casa sau mansarda rustica, parchetul lemn natur se va alinia lambriurilor si grinzilor din lemn, precum si celorlalte materiale naturale.

Parchetul cu aspect de dusumea, asa cum este cel din colectia Dream, este un etern clasic care nu se demodeaza niciodata, iar acesta va indulci orice urma de rigiditate prin materialul natural, lemnul.

Apartamentele sau casele amenajate in stil contemporan sau boho chic sunt prin definitie flexibile si permit orice combinatie, nou - vechi, traditional- modern, iar lemnul va aduce acel aer boem pe care il cauta designerii de interior.

parchet stratificat dream Decolandia
Colectia de parchet stratificat Dream de la Decolandia

Minimalismul este definit prin simplitate, iar parchetul stratificat Dream este primul pas intr-o amenajare neostentativa.

Parchetul stratificat Dream este o optiune atat pentru amenajarile vintage sau in stil industrial care revin in forta in designul interior. Aceasta fie prin aspectul natural, fie prin patina de invechit adusa de afumare.

Va invitam sa descoperiti colectia pe website-ul nostru sau sa ne vizitati la showroom pentru a va convinge de eleganta colectiei de parchet stratificat Dream

elefant.ro
elefant.ro

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2022 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare Alerte pret Lista produse

Complexuri comerciale   GDPR  
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER