Lavoar pentru mobilier dreptunghiular 80cm alb Nature, Pret 350.00 Lei

Foto Lavoar pentru mobilier  dreptunghiular 80cm alb Nature, Chiuvete baie. Lavoare baie
Pret: 350.00 Lei

Producator: » CERSANIT POLONIA

Comercializat de: IdeaCasa
Judet: BUCURESTI, Bucuresti

Cere detalii la telefon: 0764418288
CERE OFERTA
Raporteaza o eroare

Detalii oferta Lavoar pentru mobilier dreptunghiular 80cm alb Nature. IdeaCasa, Bucuresti


Lavoar pentru mobilier dreptunghiular 80cm alb Nature are urmatoarele caracteristici: pretul produsului este: 350.00 Lei. Lavoar pentru mobilier dreptunghiular 80cm alb Nature.
Formular cerere de oferta pentru Lavoar pentru mobilier dreptunghiular 80cm alb Nature
In cazul in care doriti sa fiti contactat direct de compania ofertanta sau doriti sa aflati mai multe detalii despre produsul selectat (Lavoar pentru mobilier dreptunghiular 80cm alb Nature) trimiteti o cerere de oferta si o vom plasa noi catre companiile prezente pe Valea Cascadelor
Numele Dvs.: E-mailul dvs:
Telefon: Localitate:
Subiect: Cerere de oferta pentru Lavoar pentru mobilier dreptunghiular 80cm alb Nature
Mesaj:
Introduceti rezultatul operatiei: minus 1 + =
* Toate campurile sunt obligatorii EXEMPLU:9+2-5=6
 

Alte produse oferite de IdeaCasa » Toate     
Culori disponibile: roz, negru, alb, mov, maro Dimensiuni: 120 x H195 cm Culori optionale mobilier: pallisandro, bianco, pervinca, sabbia, rosso, bordeaux, alluminio, nero, rosa, iris Culori optionale lavoar: (satinate) bianco, azzurro artico, sabbia, c ..» cumpara acum
Valea Cascadelor promoveaza Chiuvete baie. Lavoare baie de cea mai buna calitate in favoarea firmelor care ofera Chiuvete baie. Lavoare baie.

Va oferim cel mai bun raport intre pret si calitate pentru Chiuvete baie. Lavoare baie .
Alege Chiuvete baie. Lavoare baie oferite de Valea Cascadelor pentru a beneficia de cele mai bune preturi de pe piata in materie de Chiuvete baie. Lavoare baie.
Alegeti produsul care ti se potriveste dintr-o gama variata de Chiuvete baie. Lavoare baie.
Valea Cascadelor afiseaza ofertele distribuitorilor de Chiuvete baie. Lavoare baie din Romania oferind o gama larga de marci si modele, de la cele de buget pana la cele premium si de top.
Consultanta pentru alegerea celor mai bune solutii de Chiuvete baie. Lavoare baie este asigurata de specialistii firmelor in Chiuvete baie. Lavoare baie.
Pentru orice informatii cu referire la Chiuvete baie. Lavoare baie contactati firmele producatoare.
Cauta cele mai bune preturi pentru Lavoar pentru mobilier dreptunghiular 80cm alb Nature. Compara ofertele din cele mai importante magazine online din Romania. De obicei, livrarea este asigurata in cele mai importante orase din Romania (Bucuresti, Brasov, Constanta, Cluj-Napoca, Iasi, Pitesti, Ploiesti, Timisoara etc.) Detaliile legate de Lavoar pentru mobilier dreptunghiular 80cm alb Nature precum si a celorlalte produse din Chiuvete baie. Lavoare baie (descrierea, poze, pret) sunt oferite de magazinele partenere Valea Cascadelor.