Centrala Vaillant EcoTec Pure pentru mai mult confort in orice casa

Centrala Vaillant EcoTec Pure pentru mai mult confort in orice casa


Gama de centrale termice Vaillant EcoTec Pure ofera functiile necesare pentru indeplinirea asteptarilor clientilor in materie de incalzire, preparare a apei calde menajere si pret avantajos. Centralele termice Vaillant EcoTec Pure urmeaza ADN-ul consacrat al marcii prin utilizarea tehnologiei de ultima generatie pentru a asigura o exploatare eficienta si fiabila.

baterii-lux.ro/
baterii-lux.ro/

Centrala Vaillant ecotec

Caracteristici tehnice ale centralei termice Vaillant EcoTec Pure 23 kW

Noul model de centrala termica aduce in atentia clientilor o serie de imbunatatiri menite sa sporeasca tot confortul termic din locuinta. Are un schimbator de caldura principal din otel inoxidabil al carui calitate verificata permite accesul facil la o intretinere simplificata. Sifonul de condens are un design uni, cu acces din partea frontala a centralei Vaillant EcoTec Pure 23 kW. De asemenea, este echipat cu un bloc hidraulic nou, montat pe partea frontala pentru a se asigura o intretinere rapida. Detine o pompa de inalta eficienta care faciliteaza un consum redus de energie conform directivelor ErP.

Centrala termica este dotata cu o interfata de utilizare noua care permite configurarea usoara a centralei termice si accesul facil la functiile acesteia. De asemenea, este echipata cu butoane de tip selector pentru a putea seta centrala termica iar daca se doreste resetarea acesteia atunci se poate face prin intermediul butonului ON/OFF.

Eficienta si puterea centralei termice Vaillant EcoTec Pure 23 kW

Centralele termice in condensatie Vaillant EcoTec Pure ofera o eficienta termica ridicata si punand la dispozitia consumatorului o performanta pe masura. Datorita tehnologiilor de ultima generatie incorporate in acest nou model de centrala termica in condensatie, eficienta consumului este mai ridicata si se permite o economisire substantiala a resurselor utilizate.

Are o putere calorica superioara ceea ce inseamna ca poate sa produca o cantitate de caldura ideala, ajungand la o eficienta termica de 100%.

Prepararea apei calde menajere

In cazanul pe gaz cu condensatie, apa este incalzita prin caldura de combustie iar gazul de ardere ajunge in mod normal in horn. Tehnologia in condensatie exploateaza aceste gaze ceea ce consta in vapori de apa fierbinte. Aceasta extrage caldura din gazele de ardere si alimenteaza energia obtinuta in circuitul de incalzire. Aciditatea apei reziduale este foarte scazuta si poate sa fie condusa intr-un sistem de canalizare obisnuit fara neutralizare.

Diferentierea centralei Vaillant EcoTec Pure 23 kW fata de alte modele

Fata de alte modele de centrale termice in condensatie, prin incorporarea tehnologiilor de ultima generatie s-a obtinut un produs eficient si compact care poate sa serveasca un consumator pentru o vreme indelungata cu succes.

Advertorial iXpr

Îți recomandăm
Set 2 perne decorative Canor 30x50 cm
Oglinda Adeline
Oglinda
Tablou 60x80 cm GRELYS PRINT
piatraonline.ro
piatraonline.ro

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2021 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare

Complexuri comerciale   GDPR  
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER