Cel mai modern showroom pentru finisaje de calitate

Cel mai modern showroom pentru finisaje de calitate


ValeaCascadelor.ro | Știri

09 Mar 2007 | 34 afisari

O baie clasica, un living modern? Delta Design, liderul pe piata romaneasca in importul si distributia de placi ceramice, a deschis, in luna februarie 2007, noul sau magazin pentru finisaje de calitate din orasul Rm. Valcea.

bonami.ro
bonami.ro

Cel mai modern showroom pentru finisaje de calitate - Poza 1

Situat pe Str. Barajului nr. 52, noul magazin Delta Design ofera, intr-un spatiu generos, solutii complete de finisaje pentru bai, bucatarii, livinguri si o gama variata de produse.

Delta Design, companie prezenta de peste 10 ani pe piata romaneasca, si-a consolidat o pozitie de lider in importul si distributia de placi ceramice. Compania detine, de asemenea, o cota importanta de piata in importul si distributia de obiecte sanitare, echipamente de wellness si mobilier de baie.

Delta Design colaboreaza cu peste 30 de producatori, printre care firme de traditie si renume din Spania, Italia, Germania si Cehia. Pentru toate produsele comercializate, compania asigura servicii integrate de proiectare si montaj. In acest moment, reteaua Delta Design include 24 de magazine proprii, 16 depozite si peste 100 de distribuitori.

vivre.ro
vivre.ro
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER