Cel mai frumos magazin din lume este din Romania!

Cel mai frumos magazin din lume este din Romania!


In cadrul concursului international A.R.E. Design Awards 2011 desfasurat in Las Vegas, Galeriile Sabion Bucuresti au fost rasplatite cu nu mai putin de 3 premii: Premiul pentru inovatie in pardoseala din inox, Premiul pentru amenajare artistica si marele premiu pentru cel mai frumos magazin din lume dintr-un centru comercial.

bonami.ro
bonami.ro

Cel mai frumos magazin din lume este din Romania! - Poza 1

Galeriile Sabion din COCOR Bucuresti  au fost create intr-un demers unic in tara de restabilire a titulaturii de arta acordata creatiilor de bijuterie. Acest magazin a fost gandit tocmai ca o galerie de arta, un concept nou, unic in lume, cu totul schimbat fata de ceea ce toata lumea, intr-un grav proces de plafonare, numeste “magazin de bijuterii”.

De fapt am dorit sa cream ceva care sa nu poate fi numit nici magazin, nici show -room, ci pur si simplu un alt mod de a face comert prin sugestia vizuala, de a exprima intr-o maniera modernista ceva atat de clasic precum sunt bijuteriile din metale nobile.
Si nu am facut-o asa de capul nostru; deoarece la crearea acestui spatiu au cotribuit o serie de artisti plastici consacrati uniti sub numele Sabion.

Vernisajul Galeriilor Sabion au avut la data de 2 noiembrie 2011, iar la scurt timp dupa eveniment, locatia a fost inscrisa in cadrul A.R.E. Design Awards, cel mai mare concurs de design comercial din lume desfasurat an de an in Statele Unite.

Nu mai putin de 297 de proiecte au fost admise spre jurizare in editia din acest an a concursului organizat de Association for Retail Environment si printre acestia doar nume mari ale industiei de retail. Daca luam in calcul ca la una dintre categoriile vizatede Galeriile Sabion in urma cu un an a fost desemnat castigator un flagship store Tiffany’s, lupa se anunta asadar destul de dura.

Festivitatea de decernare a premiilor s-a desfasurat pe data de 28 martie in Las Vegas si rasplata pentru stradania intregii echipe Sabion nu s-a lasat foarte mult asteptata. Nu mai putin de 3 premii au fost acordate acestui proiect:
- Premiul pentru inovatie in pardoseala din inox.
- Premiul pentru amenajare artistica.
- Marele premiu pentru cel mai frumos magazin din lume dintr-un centru comercial.
 
Galeriile Sabion s-au transformat din nou intr-un ambasador de seama al miscarii artistice romanesti. Galeriile Sabion au facut cunoscut peste hotare numele Romaniei si am demonstrat lumii intregi ca si in acest colt de Europa luxul poate fi exprimat armonios la nivel artistic.

MAI MULTE DETALII PE: www.sabion.ro

starshiners.ro
starshiners.ro
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER