Ce este travertinul? Pardoseli cu aspect unic

Ce este travertinul? Pardoseli cu aspect unic


Ce este travertinul? Aceasta este o intrebare simpla. Travertinul este o piatra naturala care este folosita in special pentru pardoseli si care ofera un aspect unic in comparatie cu alte tipuri de pardoseli. Travertinul ca piatra naturala poate avea un aspect antichizat ceea ce ofera spatiului o ambianta calda si placuta pe care alte tipuri de pardoseli nu o ofera.


Ce este travertinul? Pardoseli cu aspect unic
Ce este travertinul? Pardoseli cu aspect unic
Ce este travertinul? Pardoseli cu aspect unic

Faianta, granitul, marmura sunt pietre naturale dure dar travertinul nu este la fel. Nu are acea stralucire si luminozitate. Suprafata travertinului poate fi aspra si cu o textura zgrunturoasa sau poate avea o suprafata mata.Nu in ultimul rand foarte folosit in ultimii ani este si travertinul lucios,perfect pentru placarea sufrageriei sau a unor spatii mai elegante.Aceasta caracteristica a travertinului transforma intregul décor al casei dvs intr-unul cat mai natural.

Travertinul este folosit in general pentru bucatarii, dar de asemenea si in spatii functionale de locuit.Multi aleg folosirea travertinului in toata casa deoarece ofera un sentiment placut de unitate si datorita culorii de crem,ofera un sentiment placut “caldura”

Trasaturi distincte ale travertinului

Ce este travertinul? Este o piatra naturala care are trasaturi distincte ce o deosebesc de granit si faianta. In primul rand travertinul nu se gaseste in culori naturale ca si marmura si granitul. De fapt este limitat la cateva nuante de maro, bej si galben.

Travertinul este o piatra naturala foarte poroasa si se pateaza foarte usor. Chiar si sucurile acidulate sau cafeaua pot dauna suprafetei de travertin.Este foarte important sa impermeabilizati pardoseala din travertin oriunde este montata. Din cauza ca este poroasa se pateaza foarte usor si trebuie curatata, protejata si intretinuta cu solutii profesionale pentru a mentine aspectul natural.

Ce este travertinul? Este o piatra naturala care va scoate in evidenta aspectul si ambianta casei dvs.Daca doriti o casa diferita de celelalte atunci va trebui sa folositi travertinul pentru proiectele dvs. Este un material care "emana" caldura.

Rock Star Construct ofera o gama completa de dimensiuni si grosimi. Executa pe comanda piese speciale din travertin (trepte, glafuri, blaturi din travertin). Firma va sta la dispozitie cu echipe de montaj, indiferent de tipul sau dimensiunea proiectului.

Raspunsul final la intrebarea ce este travertinul? Travertinul este ideal pentru orice incapere din casa dvs. Cu exceptia blatului pentru bucatarie, travertinul poate fi impermeabilizat inainte de a fi montat in orice incapere din casa dvs. Imaginati-va ambianta calda, placuta a travertinului in baia dvs…

micul-meserias.ro/
micul-meserias.ro/

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2023 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare Alerte pret Lista produse

Complexuri comerciale   GDPR  
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER