Cazi de baie din acril sau avantajele unui material miraculos

Cazi de baie din acril sau avantajele unui material miraculos


Cazile de baie din acril castiga din ce mai mult teren si ocupa din ce in ce mai multe bai din casele noastre. De ce? Acrilul: noul material minune. Foarte usor dar extrem de dur in acelasi timp. Durabil, rigid. Cazile din acril rezista in timp si isi pastreaza prospetimea dupa ani si ani. Nu se decoloreaza niciodata. Si, mai presus de toate, sunt ieftine si estetice.


Cazi de baie din acril sau avantajele unui material miraculos

Cazi de baie din acril

Lumea moderna si ritmul de dezvoltare ne obliga zi de zi la gasirea de solutii mai ieftine si mai durabile in tot ceea ce facem. Asa cum este normal, constructiile si amenajarile nu fac exceptie. Drept pentru care apar noi tehnologii si noi materiale: mai usoare, mai rezistente, mai performante. Acrilul sanitar este unul dintre acestea. Baia si bucataria casei noastre devin spatiile in care il gasim din ce in ce mai des.

Gospodinele vor aprecia cu siguranta modul de intretinere si curatare extrem de simplu: datorita texturii netede, fara pori a materialului din care sunt facute, cazile din acril nu se pateaza niciodata. Spalarea si curatarea se face cu detergent obisnuit si o carpa moale. Pe langa asta, acrilul sanitar impiedica depunerea impuritatilor pe suprafata sa. Drept urmare aparitia microbilor sau a mucegaiului este imposibila.

Culori si texturi pentru cazile din baie

Cazile de baie din acril sanitar inlocuiesc din ce in ce mai des cazile din materiale traditionale (fonta, otel). Pe langa calitatile tehnice mai sus amintite, cazile de baie din acril au alte cateva avantaje uimitoare: poti fi modelate in orice forma, pot fi colorate in orice culoare si pot imita prin textura materiale traditionale sau moderne.

Din punct de vedere al formalor se gasesc cazi acrilice dreptunghiulare, cazi de colt simetrice sau asimetrice, cazi ovale si rotunde, cazi cu design retro, cazi cu forme atipice.

Culorile in care le puteti gasi sunt nenumarate: alb, galben, rosu, albastru, verde, ocru, portocaliu etc. Datorita gamei extrem de variate de culori, cazile pot fi asortate cu orice model de gresie si faianta, devenind obiecte decorative, parte integranta a amenajarii camerei de baie.

Varful de lance al designului cazilor de acril sunt modelele si texturile pe care le pot imita: puteti gasi cazi cu aspect de otel sau fonta, cazi care au aspect metalic, de lemn natural, de gheata sau translucide. Prin aspect, ele se pot transforma in adevarate obiecte de arta.
micul-meserias.ro/
micul-meserias.ro/

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2022 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare Alerte pret Lista produse

Complexuri comerciale   GDPR  
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER