Cazi cu hidromasaj: varianta moderna a hidroterapiei

Cazi cu hidromasaj: varianta moderna a hidroterapiei


Tendintele moderne spun clar ca timpul vechilor cazi anoste se apropie de sfarsit, locul lor fiind luat de solutii moderne: sisteme de cazi de baie cu hidromasaj. Vechea baie in care faceam un dus pe fuga se transforma astfel intr-o camera de relaxare, in care ne pertecem o ora linistita si placuta. Baia devine un ritual, incaperea capata noi dimensiuni.


Cazi cu hidromasaj: varianta moderna a hidroterapiei

Hidromasajul, versiunea moderna a hidroterapiei

Hidroterapia este o metoda traditionala de tratament cunoscute si folosita din cele mai vechi timpuri. Grecii si romanii faceau bai terapeutice, aducand prin sisteme de colectare, apa termala in baile publice. De asemenea, chinezii foloseau apa termala ca pe o component importanta in medicina traditionala.

Proprietatile terapeutice ale hidroterapiei au la baza efectele termale (caldura sau frigul) si mecanice (actiunea jeturilor de apa si a presiunii exercitate de acestea). Corpul reactioneaza la stimulii externi, fiind astfel stimulat sistemul imunitar, revigorand circulatia sangelui si digestia, reducand sensibilitatea la durere.

Cazile cu hidromasaj

Porniti la alegerea noii cazi pentru noua camera de baie, ofertele sunt foarte diversificate. Forme de la cele mai clasice la cele mai futuriste, paleta de culori pentru orice gusturi (alb, galben, verde, albastru, translucid), texturi surprinzatoare: fonta, otel, piatra, gheata, sticla etc.

Pe langa aceste aspecte care tin cel mai des de gusturi, in alegerea pe care urmeaza sa o facem trebuie sa luam in calcul functionalitatea. Va prezentam mai jos cele mai des intalnite asemenea sisteme.

Tipuri de cazi cu hidromasaj

Masaj cu jet de apa oscilant (pulsant). Sunt acele sisteme care asigura masajul prin expedierea de jeturi de apa cu presiune oscilante, in crestere si apoi in descrestere. Dupa incheierea unui ciclu, acesta este reluat.

Masaj cu jet de aer. A fost creat pornind de la modelul izvoarelor balneare, acolo unde apa calda este involburata de bule de are fierbinte. Sistemul functioneaza prin pomparea de jeturi puternice de aer cald cu intesitate reglabila prin duzele laterae ale cazii.

Masaj cu jet de apa si aer. Acest tip de masaj este mai complex, fiind folosite atat jeturi de apa cat si de aer. Amestecul de apa si are popmat in cada creaza un vartej, impresurand corpul. Senzatiile sunt unice, de ploaie de vara.
micul-meserias.ro/
micul-meserias.ro/

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2022 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare Alerte pret Lista produse

Complexuri comerciale   GDPR  
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER