Cateva idei pentru decorarea camerei baieteilor

Cateva idei pentru decorarea camerei baieteilor


O tema decorativa este un mod minunat de a incepe decorarea camerei unui copil. Daca esti ca majoritatea parintilor, probabil ca ai petrecut mult timp gandindu-te la decorarea camerei noului copil chiar inainte ca el sa vina in familie. In timp ce jucariile sunt frumoase,probabil ca iti vei dori ceva mai deosebit si mai diferit pentru dormitor sau camera de joaca.


Cateva idei pentru decorarea camerei baieteilor

Exista o multime de teme minunate pentru camera baietelului. O tema speciala iti va asigura atat concentrarea si inspiratia pentru o camera speciala si poate si adaptata pe masura ce copilul creste. Este timpul sa incepi.

De la albine la broscute si reptile, creaturile naturii capteaza de multe ori atentia copilului. Ce baiat nu ar iubi o camera care are ca tema principala un animal favorit? Fie ca este vorba de pisica sau de caine, folosirea unei astfel de teme ar fi o alegere buna pentru baiatul tau.
O camera de joaca iti va asigura o schema minunata pentru decorarea camerei copilului si posibilitatea cultivarii jocului.

Aproape fiecare copil iubeste sa petreaca timp la munte sau in tabara. Si ce parinte nu doreste sa isi faca copilul fericit? Picteaza peretii camerei cu diferite peisaje din natura.

Camera copiilor in general, trebuie sa fie foarte colorata cu culori vii care sa il binedispuna.

Indicat ar fi sa folosesti vopsele bio si sa o faci dinainte ca micutul sa vina acasa, intrucat camera trebuie sa fie gata si bine aerisita in momentul in care el vine acasa.

SURSA: femei-moderne.ro

Îți recomandăm
Lenjerie de pat din bumbac pentru copii Good Morning Kenzo, 140 x 200 cm
Aplică Kinder Multicolor
Chitară de jucărie Legler Sound
Scaun de birou pentru copii Checkers Pink
familio.ro
familio.ro

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2022 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare Alerte pret Lista produse

Complexuri comerciale   GDPR  
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER