Casuta de vacanta mobila la 30 000 Euro: costuri de intretinere zero!

Casuta de vacanta mobila la 30 000 Euro: costuri de intretinere zero!


In concediu, in loc sa stai la hotel, poti sa-ti iei o casuta ecologica mobila la 30.000 euro. Se transporta cu trailerul, "consuma" numai aer, soare si apa de ploaie. Aceasta este una dintre noutatile targului de mediu. Alta este plasma termica nanoelectrica, neagra, se agata pe pereti, exact ca un tablou. Incalzeste prin infrarosu, reduce factura la jumatate si costa intre 290 si 490 euro.


Casuta de vacanta mobila la 30 000 Euro: costuri de intretinere zero!

Nu mai stai la hotel in vacanta. Nici la cabana. Isi iei o casa mobila ecologica si ai rezolvat problema cazarii. Are 20 de metri patrati, terasa de 6 metri si nu consuma nimic. Isi ia singura tot ce-i trebuie din natura, de la soare si de la vant, prin panouri solare si turbina eoliana. N-are roti, dar pot fi puse, la comanda. Altfel, sta foarte bine pusa direct pe sol, cu conditia ca suprafata sa fie plata. Altfel, s-ar balansa casuta cu tine. Daca vrei sa o plimbi dintr-o parte intr-alta e simplu; chemi un trailer sa ti-o transporte. Casa mobila costa 30.000 de euro, se comanda in Romania printr-o firma si, peste o luna, iti vine din Croatia, tot prin firma respectiva.

Pana pe 19 martie, o prezentare a casei poate fi vazuta la Romenvirotec, targul de mediu de la Romexpo. Intr-un spatiu cam cat o garsoniera au loc: un dormitor, living, baie, o bucatarie cu aragaz, dulap, minifrigider, masa cu scaune, chiuveta, farfurii, pahare si tot ce mai trebuie intr-o bucatarie obisnuita. Dormitorul are doua paturi suprapuse cu saltele, baia are dus si toaleta, iar livingul - un mic televizor si un spatiu de odihna. In plus, casuta mai este proiectata si cu un spatiu de depozitare. Terasa se vinde cu paravan impotriva vantului si set de masa cu patru scaune. In tot acest spatiu au loc berechet doua persoane. In cazul unei familii, se poate comanda o casa mai mare.

"Se poate face una de 27 de metri patrati, plus terasa. Sau una de 36 de metri patrati, ori una si mai mare. In cazul ultimei, pretul ar ajunge la 52.000 euro, cu transportul inclus. Si cea de 30.000 euro are transportul inclus in pret. Se poate plati si in mici rate, sa zicem un 30% la avans, 40% la livrare, iar restul, dupa inca 30 de zile. In general, pretul si termenul de plata sunt negociabile", ne-a explicat Marcu Robu, directorul firmei care a adus casa si in Romania.

CITESTE MAI MULT PE: gandul.info
tapetcenter.ro
tapetcenter.ro

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2022 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare Alerte pret Lista produse

Complexuri comerciale   GDPR  
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER