Tapet Cote Maison 817008, Pret 37.99 Lei

Pret: 37.99 Lei

Producator: » Diverse

Comercializat de: Atria
Judet: Cluj, Cluj-Napoca
Raporteaza o eroare

Detalii oferta Tapet Cote Maison 817008. Atria, Cluj-Napoca


Tapet Cote Maison 817008 are urmatoarele caracteristici: pretul produsului este: 37.99 Lei.
Alte produse oferite de Atria » Toate     

Datorita modelelor de zidarie cu efecte 3D acest tapet va atrage atentia tuturor, facand ca fiecare sa se bucure de spatiul in care locuieste. Caracteristica principala a acestui tapet este materialul suport din febre netesute.

..» cumpara acum

Tapetul decorativ Cote Maison este un element spectaculos de amenajare, care schimba asteptul vizibil al incaperii, oferindu-I un plus de caracter si creeaza o atmosfera confortabila si placuta. Prin alegerea culorilor si textura adec ..» cumpara acum

Cu un aspect de piatra modern cu efecte 3D uimitoare acest tapet creeaza un spectacol fascinant pe perete, avand un design potrivit pentru fiecare gust care va transforma camera dumneavostra intr-un spatiu cu adevarat personal.

..» cumpara acum

Tapetul Casa Nuova este un tapet cu suport din fibra netesuta. La montajul acestui tip de tapet adezivul se aplica direct pe perete sau pe suprafata pe care urmeaza sa fie montat tapetul. La montaj, imbinarea role ..» cumpara acum

Tapetul Casa Nuova este un tapet cu suport din fibra netesuta. La montajul acestui tip de tapet adezivul se aplica direct pe perete sau pe suprafata pe care urmeaza sa fie montat tapetul. La montaj, imbinarea role ..» cumpara acum

Valea Cascadelor promoveaza Casa si gradina de cea mai buna calitate in favoarea firmelor care ofera Casa si gradina.

Va oferim cel mai bun raport intre pret si calitate pentru Casa si gradina .
Alege Casa si gradina oferite de Valea Cascadelor pentru a beneficia de cele mai bune preturi de pe piata in materie de Casa si gradina.
Alegeti produsul care ti se potriveste dintr-o gama variata de Casa si gradina.
Valea Cascadelor afiseaza ofertele distribuitorilor de Casa si gradina din Romania oferind o gama larga de marci si modele, de la cele de buget pana la cele premium si de top.
Consultanta pentru alegerea celor mai bune solutii de Casa si gradina este asigurata de specialistii firmelor in Casa si gradina.
Pentru orice informatii cu referire la Casa si gradina contactati firmele producatoare.
Cauta cele mai bune preturi pentru Tapet Cote Maison 817008. Compara ofertele din cele mai importante magazine online din Romania. De obicei, livrarea este asigurata in cele mai importante orase din Romania (Bucuresti, Brasov, Constanta, Cluj-Napoca, Iasi, Pitesti, Ploiesti, Timisoara etc.) Detaliile legate de Tapet Cote Maison 817008 precum si a celorlalte produse din Casa si gradina (descrierea, poze, pret) sunt oferite de magazinele partenere Valea Cascadelor.
Pagina accesata de: 41 ori
Tapet Cote Maison 817008.