Draperie tafta Lugano bej, Pret 30.99 Lei

Pret: 30.99 Lei

Producator: » Diverse

Comercializat de: Atria
Judet: Cluj, Cluj-Napoca
Raporteaza o eroare

Detalii oferta Draperie tafta Lugano bej. Atria, Cluj-Napoca


Draperie tafta Lugano bej are urmatoarele caracteristici: pretul produsului este: 30.99 Lei.

Materialul tafta Lugano bej pentru draperii, are un aspect unic dat de culoarea eleganta si textura fina si usor lucioasa. Draperia poate fi aleasa pentru dormitor sau pentru living.

Alte produse oferite de Atria » Toate     

Materialul tafta Lugano bej pentru draperii, are un aspect unic dat de culoarea eleganta si textura fina si usor lucioasa. Draperia poate fi aleasa pentru dormitor sau pentru living.< ..» cumpara acum

Materialul Venezia 316-2503 03 pentru draperii, are un aspect unic cu textura fina si usor lucioasa, fiind usor de asortat intr-un living sau dormitor modern.

..» cumpara acum

Materialul Venezia 316-2501 09 pentru draperii, are un aspect unic dat de amestecul stilat al culorilor pe textura fina si usor lucioasa, este alegerea perfecta pentru dormitor.

..» cumpara acum

Materialul tafta pentru draperii, are un aspect unic dat de amestecul stilat al culorilor gri, bordo si dungile galbene pe textura fina si usor lucioasa - este alegerea perfecta pentru dormi ..» cumpara acum

Materialul tafta Eiko pentru draperii, are un aspect unic dat de amestecul stilat al culorilor maro si galben pe textura fina si usor lucioasa - este alegerea perfecta pentru dormitor, livin ..» cumpara acum

Valea Cascadelor promoveaza Casa si gradina de cea mai buna calitate in favoarea firmelor care ofera Casa si gradina.

Va oferim cel mai bun raport intre pret si calitate pentru Casa si gradina .
Alege Casa si gradina oferite de Valea Cascadelor pentru a beneficia de cele mai bune preturi de pe piata in materie de Casa si gradina.
Alegeti produsul care ti se potriveste dintr-o gama variata de Casa si gradina.
Valea Cascadelor afiseaza ofertele distribuitorilor de Casa si gradina din Romania oferind o gama larga de marci si modele, de la cele de buget pana la cele premium si de top.
Consultanta pentru alegerea celor mai bune solutii de Casa si gradina este asigurata de specialistii firmelor in Casa si gradina.
Pentru orice informatii cu referire la Casa si gradina contactati firmele producatoare.
Cauta cele mai bune preturi pentru Draperie tafta Lugano bej. Compara ofertele din cele mai importante magazine online din Romania. De obicei, livrarea este asigurata in cele mai importante orase din Romania (Bucuresti, Brasov, Constanta, Cluj-Napoca, Iasi, Pitesti, Ploiesti, Timisoara etc.) Detaliile legate de Draperie tafta Lugano bej precum si a celorlalte produse din Casa si gradina (descrierea, poze, pret) sunt oferite de magazinele partenere Valea Cascadelor.
Pagina accesata de: 10 ori
Draperie tafta Lugano bej.