Casa Rusu va deschide un nou magazin de mobila in Valea Cascadelor (Bucuresti)

Casa Rusu va deschide un nou magazin de mobila in Valea Cascadelor (Bucuresti)


ValeaCascadelor.ro | Știri | Mobila, mobilier

06 Apr 2011 | 63 afisari

Binecunoscutul brand de mobila Casa Rus se pregateste pentru extinderea pe piata din Bucuresti prin deschiderea unui nou show-room cu vanzare pe strada Valea Cascadelor. Acesta va fi amplasat in locatia fostului complex Home Center. La momentul actual nu sunt cunoscute data deschiderii oficiale dar se pare ca aceasta va avea loc in luna aprilie.

vivre.ro
vivre.ro

Casa Rusu va deschide un nou magazin de mobila in Valea Cascadelor (Bucuresti) - Poza 1

Casa Rusu reprezinta divizia de retail a companiei Rus Savitar si se doreste a fi puntea de legatura directa dintre producator si clientul final, fara intermediul altor comercianti si dealeri.

Pe langa magazinele Casa Rusu deja existente, in Timisoara, Sibiu, Cluj Napoca, Deva, Pitesti, Brasov si Bucuresti urmeaza in urmatoarea perioada extinderea retelei cu inca cinci unitati, una din aceasta fiind cea din Valea Cascadelor.

Compania si-a inceput activitatea in 1994 ca retailer de mobila, in scurt timp devenind unul dintre cei mai mari importatori si dealeri de mobilier din Romania. In 2004 se finalizeaza centrul logistic de unde se distribuia marfa la peste 200 de magazine din tara. 

Fabrica are o capacitate de 2 000 de seturi de mobilier tapitat (canapele, coltare, paturi si mic mobilier). In prezent, in fabricile Rus Savitar lucreaza cca 400 de persoane. In acest sens s-au achizitionat 4 linii de productie total automatizate care reprezinta varful tehnologiei in productia de mobilier din pal din Europa, una dintre aceste linii fiind unica in Europa de Est.

vivre.ro
vivre.ro
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER