Cadouri unicat pentru Florii. Invata sa creezi propriile aranjamente florale

Cadouri unicat pentru Florii. Invata sa creezi propriile aranjamente florale


SPLENDOR - atelier de creatie florala organizeaza sambata,16 aprilie a.c., workshop-ul cu tema "Aranjamente Florale de Ziua Florilor" sub indrumarea designer-ului floral Raluca Cernautan. Pe parcursul celor aproximativ doua ore, participantii vor invata sa realizeze un aranjament din flori de primavara, cu accesorii specifice perioadei. La finalul atelierului, acest aranjament se poate lesne transforma intr-un cadou deosebit.


Cadouri unicat pentru Florii. Invata sa creezi propriile aranjamente florale
Cadouri unicat pentru Florii. Invata sa creezi propriile aranjamente florale

Atelierul se va desfasura in Bucuresti, la Cafepedia, strada Pictor Verona nr. 2 (zona Piata Romana), in data de 16 Aprilie 2011, intre orele 11:30 - 13:30. Taxa de participare este de 120 de lei de persoana.

Atelierul "Aranjamente Florale de Ziua Florilor" sub indrumarea designer-ului floral Raluca Cernautan se va desfasura in Bucuresti, pe 16 Aprilie 2011, cu incepere de la ora 11:30 la Cafepedia (Str. Pictor Verona nr. 2, zona Piata Romana) si se adreseaza tuturor celor pasionati de flori si care ar dori sa ofere celor dragi, care isi serbeaza de Florii ziua onomastica, un cadou sub forma unui aranjament floral deosebit.

"Pe parcursul celor aproximativ doua ore, participantii vor invata sa realizeze un aranjament din flori de primavara, cu accesorii specifice perioadei. La finalul atelierului, acest aranjament se poate lesne transforma intr-un cadou deosebit, deoarece participantii isi pot lua acasa creatiile si le pot darui persoanelor apropiate, care sunt sarbatorite pe 17 aprilie, cu ocazia Floriilor" a declarat Raluca Cernautan, specialistul Splendor in arta florala.

Costul atelierului "Aranjamente Florale de Ziua Florilor" este de 120 de lei de persoana. Acest cost include toate florile si accesoriile folosite.

SPLENDOR - atelier de creatie florala, a fost creat in anul 2004, din pasiune pentru armonie si bun gust. Fiecare creatie florala aparuta sub semnatura SPLENDOR este complet adaptata cerintelor clientilor. Atelierul s-a impus prin originalitate si calitate, prin echilibru cromatic si prin atentia asupra detaliilor.

MAI MULTE DETALII PE: www.splendor.ro
aqualine.ro/
aqualine.ro/

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2022 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare Alerte pret Lista produse

Complexuri comerciale   GDPR  
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER