Cadouri de Paste de la Mobexpert. Produse la promotie cu reduceri de pret

Cadouri de Paste de la Mobexpert. Produse la promotie cu reduceri de pret


Mobexpert ne propune anul acesta produse cu reducere de 20% pentru a putea oferi cadouri de Paste celor dragi. Conform listei publicate pe site-ul companiei, puteti compara decoratiuni, tablouri, covoare si multe altele salvand o parte din bani pentru oua rosii, vin si cozonaci.


Cadouri de Paste de la Mobexpert. Produse la promotie cu reduceri de pret

Conform informatiilor oferite de www.mobexpert.ro, promotiiile sunt valabile doar in hipermagazinele din Bucuresti, Brasov, Iasi, Pitesti, Suceava, Sibiu. Pentru lista completa a produselor in promotie dar si pentru mai multe detalii, vizitati www.mobexpert.ro sau mergeti in magazine.

MAI MULTE DETALII: www.mobexpert.ro

Mobexpert este o retea regionala de magazine si hipermagazine specializate in vanzarea de mobilier si decoratiuni interioare, destinate consumatorilor care doresc produse de calitate europeana la preturi accesibile prin cele doua marci ale sale: Mobexpert - hipermagazine si magazine de mobilier pentru casa si decoratiuni, si Mobexpert Office - mobilier pentru birou si colectivitati.

Dan Sucu a inceput afacerea Mobexpert in anul 1993, cu un magazin de mobilier de birou. Activitatea de productie a fost demarata in 1994, odata cu fabricarea scaunelor de birou, fiind apoi dezvoltate sectiile de canapele si mobilier modern melaminic. In 1995, compania a inceput sa distribuie prin reteaua proprie de magazine si mobilier importat de la marii producatori europeni.

aqualine.ro/
aqualine.ro/

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2022 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare Alerte pret Lista produse

Complexuri comerciale   GDPR  
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER