Bucataria open-space - o idee buna sau o problema in plus?

Bucataria open-space - o idee buna sau o problema in plus?


Daca esti un fan al filmelor americane, cu siguranta ai observat si probabil te-ai indragostit de bucatariile open-space. Ti-ai dori si tu, dar trebuie totusi sa te gandesti ce avantaje si ce dezavantaje iti ofera. Pentru ca nu este totul roz ci mai degraba ca in povestea cu paharul pe jumatate plin.

bonami.ro
bonami.ro

Bucataria open-space - o idee buna sau o problema in plus? - Poza 1
Bucataria open-space - o idee buna sau o problema in plus? - Poza 2
Bucataria open-space - o idee buna sau o problema in plus? - Poza 3
Bucataria open-space - o idee buna sau o problema in plus? - Poza 4
Bucataria open-space - o idee buna sau o problema in plus? - Poza 5
Bucataria open-space - o idee buna sau o problema in plus? - Poza 6
Bucataria open-space - o idee buna sau o problema in plus? - Poza 7
Bucataria open-space - o idee buna sau o problema in plus? - Poza 8
Bucataria open-space - o idee buna sau o problema in plus? - Poza 9

Avantajele unei bucatarii open-space sunt atat de ordin vizual cat si practic. Camera de zi devine dintr-o data mult mai incapatoare si parca nici bucataria nu mai pare asa de mica. Poti gati cu placere in timp ce familia sau prietenii iti tin companie, chiar daca sunt adanciti in discutii sau cu ochii in televizor. Poti sa mai tragi si tu cu ochiul la emisiunea favorita, ratacit sau ratacita printre oale, retete sau ingrediente.

Poti separa bucataria de living printr-un bar la care poti savura o gustare rapida sau sta la taclale cu prietenii aflati in vizita sau familia. Vei avea parte de mai multa lumina naturala. Ai libertate mai mare in mutatul mobilei si poti duce imediat mancarea in sufragerie caci, e acelasi lucru, nu?

Totusi, daca trebuie sa spargi peretii ca sa obtii o bucatarie open-space, trebuie sa te gandesti si daca legislatia iti da voie sa o faci.

Gandeste-te de asemenea ca vei avea un spatiu mai mare de organizat si de curatat. Cand ai invitati, bucataria trebuie sa fie luna. Trebuie sa faci curatenie peste tot si nu poti scapa cu o bucatarie mai dezordonata sau un living in care copii sa-si faca de cap in timp ce stai linistita la o cafea in bucatarie.

Zgomotul circula mai rapid cand nu exista pereti, la fel si mirosul motiv pentru care va trebui sa investesti in electrocasnice (a se citi hota) foarte eficiente pentru ca mirosul prajelii sa nu chinuie si actorii din filmul tau preferat.

In final, daca iti place, stii la ce sa te astepti si te-ai decis, atunci gata. Va merita orice sacrificiu si orice efort in plus asa ca nu mai sta pe ganduri, treci la construit planuri.

Sursa foto:

Link-uri utile: mobila bucatarie , proiectare bucatarii , design interior , mobilier de calitate

perdele-online.ro
perdele-online.ro
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER