Black Friday centrale termice 2014. Cumpara centralele termice la super-preturi in Vinerea Neagra a anului 2014

Black Friday centrale termice 2014. Cumpara centralele termice la super-preturi in Vinerea Neagra a anului 2014


Stiri | Publicat la 11 Oct 2014 | 3794 afisari


Pornita in Romania pe filiera marilor lanturi de magazine, Vinerea Neagra (Black Friday) s-a extins si in randul celor mici si medii. De cativa ani, magazinele online au intrat si ele in aceasta hora, domeniile fiind din ce in ce mai diversificate. Anul acesta va prezentam o noutate absoluta: Black Friday pentru centrale termice 2014. Va invitam sa urmariti linkurile de mai jos si sa profitati de super-reduceri. Ofertele sunt limitate!Black Friday sau Vinerea Neagra a fost asimilata de comerciantii mari si mici din Romania de ceva ani. Cu acest prilej magazinele se intrec in a oferi preturi si reduceri cat mai avantajoase, astfel incat sa atraga clienti cat mai multi si implicit sa obtina profituri considerabile prin volumul vanzarilor.

Important de stiut

In cardul preturilor promotionale de anul acesta se anunta oferte de la cei mai renumiti producatori europeni si mondiali: Immergas, ViessmannProtherm, Ariston, Vaillant, Saunier Duval, Chaffoteaux, Bosch.

Transportul gratuit

Fiind vorba de magazine online, care livreaza in toata tara, mai mult ca sigur veti beneficia de transport in cele mai importante orase: Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi, Constanta, Craiova, , Galati, Brasov, Ploiesti, Oradea, Braila, Pitesti, Arad, Sibiu, Bacau, Targu Mures, Baia Mare, Buzau, Botosani, Satu Mare, Ramnicu Valcea, Dr. Turnu Severin, Suceava, Targu Jiu,
Piatra Neamt, Targoviste, Focsani, Bistrita, Tulcea, Resita, Slatina, Alba Iulia, Calarasi, Deva, Giurgiu, Sfantu Gheorghe, Zalau,
Vaslui, Slobozia, Alexandria, Miercurea Ciuc
 

Am gasit pentru dvs. pe site-ul www.e-nergia.ro cateva sfaturi utile pentru alegerea si cumpararea centralei termice potrivite pentru casa sau apartamentul dvs.

Centralele termice si accesoriile acestora nu puteau sta mult de-o parte. Fie ca este vorba de centralele termice pe gaz sau centralele termice electrice, de pardoseala sau pentru perete, acestea se pot cumpara numai in zilele de Black Friday ale anului 2014 la super-preturi.

Centrala termica trebuie aleasa in functie de mai multe criterii tehnice care sa aiba in vedere in primul rand necesarul de energie al locuintei: suprafata si volumul spatiului ce trebuie incalzit, numarul de consumatori de apa calda menajera, numarul de bai si de bucatarii si gradul de izolare al locuintei. Astfel cele mai importante 5 criterii de alegere a unei centrale termice sunt:

- Capacitatea centralei termice de furnizare a apei calde 

- Randamentul si eficienta energetica a centralei termice – pentru un randament si o eficienta ridicata se poate opta pentru o centrala termica in condensare

- Sistemul de informare si diagnoza – in acest fel poate fi consultata permanent starea de functionare a echipamentului

- Siguranta in exploatare (protectie la inghet, evacuarea gazelor arse etc)

- Garantie si servicii post garantie

 


Scris de: Ciprian Paunica  |  ciprian.paunica@anadeea.roAdauga comentariul tau
Despre Ciprian Paunica
Avatar Ciprian Paunica

Grafician la baza, membru fondator ANADEEA Advertising in anul 2005, initiator a nenumarate ..

Contact valeacascadelor.ro