Bijuterii si accesorii handmade. Un mod de relaxare si exprimare a creativitatii

Bijuterii si accesorii handmade. Un mod de relaxare si exprimare a creativitatii


Fenomenul handmade ia amploare si la noi, multi preferand sa cumpere produse lucrate manual, pretuind astfel talentul, migala si inspiratia creatorilor. Originalitatea si unicitatea sunt principalele caracteristici ale acestor lor. A purta handmade e o alegere nu un indemn. C&R Workshop va invita sa va initiati in aceasta tehnica minunata intr-o atmosfera relaxanta si creativa.

casarusu.ro/
casarusu.ro/

Bijuterii si accesorii handmade. Un mod de relaxare si exprimare a creativitatii - Poza 1

Cautam cai de exprimare, vrem sa ne marcam unicitatea si atunci lucrurile personalizate ajuta intr-un fel. Este vorba de un limbaj aici pe care il poate exprima oricine intr-o maniera proprie, nealterata de conceptul: "la moda".

Traim o viata foarte agitata, stresanta uneori si uitam sa ne mai bucuram si sa aflam ca toti suntem capabili sa realizam ceva cu mainile noastre sau sa lasam imaginatia sa zburde in voie. Este o metoda buna de relaxare dar si de stimulare proprie eu vreau - eu pot.

De cate ori nu ati auzit ... imi place foarte mult dar eu nu pot face asta sau nu am rabdare sa fac asa ceva
Veti fi surprinsi de cat de multe si de ingenioase produse puteti realiza cu mainile voastre. Este o metoda de exprimare, de canalizare a energiei, talentului si a imaginatiei catre ceva frumos.

C&R Workshop va invita la un atelier de creativitate si relaxare

C&R Workshop este un atelier de creativitate si relaxare. Sunteti asteptati incepand cu 20 Aprilie 2011, in fiecare miercuri, la Lente Cafe (Bucuresti). Veti putea invata de la tehnici de baza pentru realizarea bijuteriilor handmade, la metode de alegere a celor mai bune materiale dar si combinarea materialelor si culorilor.

La fiecare sedinta veti invata tehnici noi, veti putea exersa si veti descoperi o noua metoda de relaxare. Costul cursurilor este de 40 lei pe sedinta sau 210 lei pentru intreg cursul platit in avans (6 sedinte). Materialele cu care vei lucra sunt incluse in pret. Toate bijuteriile create de tine iti raman tie. Vei putea savura si un ceai aromat sau o cafea.

MAI MULTE DETALII: www.bijouxhobby.ro
top-shop.ro
top-shop.ro

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2021 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare

Complexuri comerciale   GDPR  
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER