Beneficiile panourilor solare ITechSol cu tuburi colectoare

Beneficiile panourilor solare ITechSol cu tuburi colectoare


Alegand un panou solar ITechSol protejam mediul inconjurator, ceea ce inseamna o viata sanatoasa  pentru noi si viitor mai curat pentru copiii nostri. Pentru o gospodarie medie, un Panou Solar ITechSol nu este mult mai scump decat un sistem electric sau pe gaz. In functie de locatie si de cantitatea de apa calda menajera utilizata, economisirea curentului electric sau a gazelor naturale difera, dar se poate considera o perioada de amortizare intre 2 si 6 ani.

vivre.ro
vivre.ro

Beneficiile panourilor solare ITechSol cu tuburi colectoare - Poza 1

Sistemul modular permite conectarea in serie sau in paralel a Panourilor Solare pentru incalzirea apei, prin urmare, se preteaza foarte bine si in cadrul proiectelor industriale, nu doar in cele rezidentiale.

Un panou cu 20 de tuburi colectoare de calitate superioara produce aproximativ 40.000 BTU intr-o zi insorita. Aceasta cantitate de energie este suficienta pentru a incalzi 200-300 litri de apa menajera la 45-60 grade Celsius, iar o familie de 3-4 persoane (200 litri) sau 5-6 persoane (300 litri) se poate bucura de apa calda gratuita, fara sa fie nevoie sa utilizeze alta sursa de caldura (lemne, curent, gaz). In timpul verii, costurile se reduc cu aproape 90-100%, ajungand asadar ca incalzirea apei menajere sa nu coste nimic. Primavara si toamna aceste costuri se reduc in medie cu 60-70%, iar iarna, in functie de numarul de zile insorite, aportul adus solutiilor clasice poate fi semnificativ, ceea ce face ca solutiile de incalzire cu panouri solare sa-si merite investitia.

Romania este situata intr-o zona geografica favorabila din punct de vedere meteo. Nu exista diferente mari de insorire intre localitati, ceea ce ne permite utilizarea la maxim a panourilor solare. Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati pagina noastra de facebook: https://www.facebook.com/pages/Itechsol/189951421110844, sau contactati-ne :

Contact ITechSol SRL
Ing. Mezo Andras
0745 667 888
Peris – Mures
Str. Muresului nr. 231A
Telefon/fax: 0265 343 013
E-mail: contact@panoultau.ro
Web: www.panoultau.ro

Îți recomandăm
Umbrela de exterior
Leagan Foça
Ghiveci Better Life
Pernă pentru scaun Cooksmart ® Dawn Chorus
retroboutique.ro
retroboutique.ro

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2021 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare

Complexuri comerciale   GDPR  
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER