BauMax anunta deschiderea a patru magazine pe piata locala in 2010


BauMax anunta deschiderea a patru magazine pe piata locala in 2010


Stiri | Publicat la 10 Feb 2010 | 3984 afisari


Retailerul austriac de bricolaj bauMax a anuntat ca are in plan extinderea pe piata locala cu patru locatii in acest an. Pe langa noul magazin din Bucuresti, care va fi inaugurat in data de 25 februarie, este planificata deschiderea magazinelor din Pitesti, Constanta si Timisoara.
Unitatea din Bucuresti este prima din Capitala si a zecea din reteaua bauMax. Prin deschiderea acesteia suprafata comerciala totala din Romania depaseste 100.000 de metri patrati.In primele trei trimestre ale anului 2009, bauMax Romania a inregistrat o cifra de afaceri de 369 milioane lei, ceea ce inseamna o crestere cu 8,5% comparativ cu aceeasi perioada a anului 2008.

bauMax detine in prezent in Austria 67 de magazine, in Cehia  24, in Slovacia 14, in Ungaria 15, in Slovenia trei, in Croatia sase magazine si in Bulgaria cu patru unitati.  Compania bauMax numara peste 10.000 de angajati in cele 8 tari in care este prezenta.

In acest moment pe piata din Romania mai activeaza retelele de bricolaj OBI, Praktiker, Bricostore, Hornbach si Mr. Bricolage.

SURSA: capital.ro


Scris de: Ciprian Paunica  |  ciprian.paunica@anadeea.roAdauga comentariul tau
Despre Ciprian Paunica
Avatar Ciprian Paunica

Grafician la baza, membru fondator ANADEEA Advertising in anul 2005, initiator a nenumarate ..

Contact valeacascadelor.ro