Bateriile Grohe Eurostyle. Estetica imbinata cu cea mai noua tehnologie

Bateriile Grohe Eurostyle. Estetica imbinata cu cea mai noua tehnologie


Designul bateriilor de baie Grohe Eurostyle oferite de www.baterii-lux.ro, imbina estetica cu cea mai noua tehnologie. Forma ergonomica,inclinata in fata, si manerul curbat au fost creeate in vederea includerii lor in cele mai dinamice solutii arhitecturale.

vivre.ro
vivre.ro

Bateriile Grohe Eurostyle. Estetica imbinata cu cea mai noua tehnologie - Poza 1

Designul bateriilor de baie Grohe Eurostyle oferite de www.baterii-lux.ro , imbina estetica cu cea mai noua tehnologie. Forma ergonomica,inclinata in fata, si manerul curbat au fost creeate in vederea includerii lor in cele mai dinamice solutii arhitecturale.

Poate ca tocmai simplitatea plina de noblete a bateriilor Eurostyle a facut ca aceasta gama sa se bucure de o uriasa popularitate.Gama de baterii de baie Grohe Eurostyle include baterii de lavoar, baterii de cada si de dus, baterii bideu.

Aspectul suplu al bateriilor din gama Grohe Eurostyle este completat de cele mai noi solutii tehnologice.Tehnologia SilkMove® asigura utilizarea facila si precizia maxima in timpul reglarii cantitatii si temperaturii apei, iar prin Grohe StarLight®, suprafata bateriei este stralucitoare pentru o perioada indelungata.

Alege Grohe!

somproduct.ro
somproduct.ro
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER