Baterii de bucatarie Franke: forme, stiluri si finisaje

Baterii de bucatarie Franke: forme, stiluri si finisaje


Alaturi de chiuveta, bateria de bucatarie este produsul cel mai des utilizat in activitatile din gospodaresti. Designerii si producatorii actuali au transformat bateria de bucatarie intr-un obiect atractiv, usor de utilizat si dotat cu noi functii inovatoare. Prin amabilitatea colegilor de la Serstill va prezentam cateva detalii despre bateriile Franke.

vivre.ro
vivre.ro

Baterii de bucatarie Franke: forme, stiluri si finisaje - Poza 1

Bateriile moderne au mai multe forme, stiluri si finisaje menite sa satisfaca si cele mai exigente gusturi. Produsele Franke se caracterizeaza printr-o atenta finisare si o calitate inalta a materialelor folosite. Franke creeaza baterii de bucatarie cu personalitate puternica, o sinteza perfecta intre design si functionalitate, intre stil si ergonomie.

In gama Franke exista o multitudine de finisaje si culori, pentru a asorta cu usurinta bateria, atat la chiuveta cat si la celelalte echipamente din bucatarie. Astfel, exista baterii cromate, satinate, nichelate sau chiar din inox masiv.

Gama traditionala cuprinde baterii colorate asemenea chiuvetelor din fragranite dar si baterii cu finisaj bronz sau alama. Se regasesc in mai multe variante: fixe sau extractibile, ultimele fiind foarte utile pentru clatirea diferitelor vase de marimi mari sau pentru spalarea legumelor si fructelor.

Toate bateriile Franke sunt echipate cu cartuse ceramice ceea ce confera fiabilitate sporita.

CITESTE MAI MULT PE: blog.serstill.ro

Acest articol a fost publicat in cadrul campaniei Promovam ideile romanesti! Poti sa participi si tu, poti sa ajungi si tu pe prima pagina a portalului nostru. Pentru mai multe detalii, click aici.

retroboutique.ro
retroboutique.ro
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER