Baterii bucatarie Grohe Eurodisc - design chic si maner dinamic


Baterii bucatarie Grohe Eurodisc - design chic si maner dinamic


Sfaturi utile | Publicat la 06 Feb 2012 | 3071 afisari


Pentru o bucatarie grozava, ce emana incredere in sine, alegeti noua baterie de bucatarie Grohe  Eurodisc cu design chic, sportiv si maner dinamic in forma de aripioara. Functioneaza foarte simplu, folosind doar doua degete, gratie tehnologiei GROHE SilkMove®.


Baterii bucatarie Grohe Eurodisc - design chic si maner dinamic - Poza 1

Acest produs care frapeaza ochiul aclama stil si distinctie, iar teava de scurgere pivotanta face ca treburile gospodaresti sa devina mai usoare. Suprafata cromata GROHE StarLight® garanteaza o stralucire intensa, radioasa. Cu trasaturile si aspectul sau de top, noul Eurodisc reprezinta alegerea profesionistilor - modul destept de a alunga monotonia din bucatarie.

Forma ergonomica a pipei de scurgere, corpul aerodinamic cu forme echilibrate si manerul de dimensiuni reduse, confera bateriei Eurodisc un aspect modern si elegant. Forma ergonomica a manerului permite utilizarea bateriei cu doar doua degete. Datorita sistemului GROHE SilkMove®, utilizarea manerului este simpla si confortabila in timpul reglarii temperaturii sau a cantitatii de apa.

Alege bateriile de bucatarie Grohe EURODISC prin BATERII-LUX.ro !


Scris de: Ciprian Paunica  |  ciprian.paunica@anadeea.ro


Tag: Amenajari bucatarieAdauga comentariul tau
Despre Ciprian Paunica
Avatar Ciprian Paunica

Grafician la baza, membru fondator ANADEEA Advertising in anul 2005, initiator a nenumarate ..

Contact valeacascadelor.ro