Baterii bucatarie Grohe Eurodisc - design chic si maner dinamic

Baterii bucatarie Grohe Eurodisc - design chic si maner dinamic


Pentru o bucatarie grozava, ce emana incredere in sine, alegeti noua baterie de bucatarie Grohe  Eurodisc cu design chic, sportiv si maner dinamic in forma de aripioara. Functioneaza foarte simplu, folosind doar doua degete, gratie tehnologiei GROHE SilkMove®.


Baterii bucatarie Grohe Eurodisc - design chic si maner dinamic

Acest produs care frapeaza ochiul aclama stil si distinctie, iar teava de scurgere pivotanta face ca treburile gospodaresti sa devina mai usoare. Suprafata cromata GROHE StarLight® garanteaza o stralucire intensa, radioasa. Cu trasaturile si aspectul sau de top, noul Eurodisc reprezinta alegerea profesionistilor - modul destept de a alunga monotonia din bucatarie.

Forma ergonomica a pipei de scurgere, corpul aerodinamic cu forme echilibrate si manerul de dimensiuni reduse, confera bateriei Eurodisc un aspect modern si elegant. Forma ergonomica a manerului permite utilizarea bateriei cu doar doua degete. Datorita sistemului GROHE SilkMove®, utilizarea manerului este simpla si confortabila in timpul reglarii temperaturii sau a cantitatii de apa.

Alege bateriile de bucatarie Grohe EURODISC prin BATERII-LUX.ro !

somproduct.ro
somproduct.ro

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2022 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare Alerte pret Lista produse

Complexuri comerciale   GDPR  
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER