Baterii baie Grohe Quadra; intruchiparea cea mai pura a stilului minimalist

Baterii baie Grohe Quadra; intruchiparea cea mai pura a stilului minimalist


Seria de baterii baie Grohe Quadra este intruchiparea cea mai pura a minimalismului, prin imbinarea dintre liniile curbate ale manerului si liniile drepte ale tevii de scurgere, fiind potrivita pentru orice interior modern.

vivre.ro
vivre.ro

Baterii baie Grohe Quadra; intruchiparea cea mai pura a stilului minimalist - Poza 1

Forma seducatoare atrage privirea si uimeste, iar perfectiunea tehnica a bateriei din aceasta serie asigura satisfactia utilizarii.

Noile tendinte din arhitectura, moda si stil de viata influenteaza interioarele moderne, precum si obiceiurile noastre, dar si modul in care profitam de ele. Din ce in ce mai des, baia se transforma intr-un salon de baie: prin dotarile ei ne exprimam personalitatea si aratam ceea ce este important pentru noi.

Tehnologia GROHE SilkMove  permite o utilizare facila si confortabila a bateriei, dar si o reglare precisa a cantitatii de apa si a temperaturii. Forma ergonomica a manerului bateriilor din seria Quadra sporeste confortul utilizarii. Bateriile din aceasta serie au un strat stralucitor realizat cu crom de cea mai inalta calitate: sistemul GROHE StarLight® asigura o stralucire extraordinara si o buna rezistenta impotriva petelor si matuirii.

Alege baterii baie Grohe Quadra prin Grohe-www.baterii-lux.ro !

perdele-online.ro
perdele-online.ro
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER