Baia ta devine un loc plin de relaxare si buna dispozitie!

Baia ta devine un loc plin de relaxare si buna dispozitie!


Senso Ambiente Romania este o compania care pune accent pe calitatea produselor si ofera clientilor sai obiecte sanitare premium de la producatori germani cu renume mondial cum sunt accesoriile, bateriile si seturi de dus de la Hansgrohe.

baterii-lux.ro/
baterii-lux.ro/

Baia ta devine un loc plin de relaxare si buna dispozitie!

Cu Hansgrohe, apa se transforma in placere. Ceea ce obisnuia sa fie o simpla „baie" devine acum un loc pentru recreere, relaxare si buna dispozitie - nu doar pentru corp, dar si pentru suflet.

Hansgrohe este o compania germana, cu o traditie de mai bine de 100 ani fondata in anul 1901 in Schiltach, muntii Padurea! Este o companie globala cu 9 locatii de productie pe 3 continente cu cifra de afaceri de peste 1 mld Euro.

Este compania nr 1 in lume in domeniul productiei seturilor de dus! Aloca resurse importante cercetarilor in inovatie si design! Ofera produse sanitare de cea mai buna calitate, Garantia este de 5 ani!

Cei mai buni designeri din lume

Contributia Hansgrohe la aceasta imbunatatire a fost semnificativa. Un dus sau un robinet reprezinta o capodopera a tehnologiei si o forma de care sa va bucurati in fiecare zi!

Va punem la dispozitie o gama completa de dusuri, accesorii si robinete pentru baie si pentru bucatarie cu un design desavarsit Este o conceptie si o metoda de creatie care urmareste sa asigure fiecarui produs un inalt randament functional.

Aveti posibilitatea de a alege intre stiluri diferite si dintr-o gama bogata de produse diferite - de la un dus simplu la sisteme de dus sofisticate. Arta, tehnica si stiinta nu sunt domenii incompatibile, contradictorii sau concurentiale, ci doar specifice si solidare. Ele se implica si se conditioneaza. Designerul trebe sa mai stie ca functionalul, ergonomicul, esteticul si economicul vor trebui sa conlucreze pentru a se ajunge la eficienta.

Produsele au cea mai buna finisare, performante exceptionale, design deosebit! Liniile sunt create de designeri celebri cum ar fi Antonio Citterio, Phillipe Starck, Massaud, Phoenix Design.

bestkids.ro
bestkids.ro

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2021 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare Alerte pret Lista produse

Complexuri comerciale   GDPR  
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER