ArchiCAD 15 - orizonturi extinse in arhitectura, design interior si urbanism

ArchiCAD 15 - orizonturi extinse in arhitectura, design interior si urbanism


GRAPHISOFT a anuntat aparitia ArchiCAD 15, cea mai recenta versiune a software-ului premiat pentru design arhitectural. ArchiCAD 15 imbogateste formele arhitecturale disponibile pentru a elibera creativitatea arhitectilor. Noua versiune extinde, de asemenea, domeniul de aplicabilitate al fluxului de lucru BIM pentru proiectele de restaurare si reabilitare. Lansarea oficiala a produsului in Romania este programata pe data de 23 Mai 2011.

chilipirul-zilei.ro/
chilipirul-zilei.ro/

ArchiCAD 15 - orizonturi extinse in arhitectura, design interior si urbanism - Poza 1

ArchiCAD este un software de arhitectura, design interior si urbanism. Graphisoft, producatorul ArchiCAD, a introdus solutiile Virtual Building™ (cladirea virtuala) si este lider in dezvoltarea acestora. Graphisoft si ArchiCAD sunt marci inregistrate ale Graphisoft. In Romania, distribuitorul unic al softului ArchiCAD este ConSoft SRL.

"ArchiCAD 15 se adreseaza arhitectilor pe limba lor nativa printr-o abordare inovatoare a spatiului si a formelor in proiectare", a declarat Miklós Szövényi-Lux, vicepresedinte Product Management la Graphisoft. "In plus fata de reinventarea spatiului de proiectare 3D si oferind arhitectilor o gama larga de instrumente de design noi, ArchiCAD 15 se adreseaza, de asemenea, si arhitectilor care isi cistiga existenta din proiectele de restaurare si reabilitare", a continuat el.

Forme libere in arhitectura

Evolutia formelor intotdeauna a mers mina in mina cu evolutia structurilor. De la boltile simple pina la cele complexe pe nervuri, arhitectul intotdeauna a aspirat sa combine durabilitatea, utilitatea si frumusetea (Vitruvius). Aceste principii pot fi regasite si pe cele mai bune exemple ale arhitecturii moderne contemporane. ArchiCAD 15 extinde capacitatea instrumentelor sale de modelare cu o unealta versatila „Shell”, asigurind astfel o libertate absoluta in proiectarea diverselor forme din arhitectura moderna si cea clasica.
 
Redefinirea spatiului de proiectare

Procesul de proiectare a trecut prin etape cel putin la fel de revolutionare ca formele si structurile. In cursul ultimelor decenii, arhitectii au parasit treptat "cimpiile" desenului 2D pentru incitantele "regiuni muntoase" a proiectarii 3D in spatiul virtual. Cresterea in libertate adusa de-a treia dimensiune, cu toate acestea, adauga un nou grad de dificultate la orientarea in spatiu. ArchiCAD 15 introduce linii ajutatoare si planuri de editare 3D, ceea ce transforma vederea de perspectiva intr-un mediu natural pentru proiectarea construcțiilor.

Suport pentru proiecte de restaurare si reabilitare
Aparitia tehnologiilor moderne a crescut in mod semnificativ ciclul de viata al unei cladiri. Ca urmare, volumul proiectelor de restaurare si reabilitare este aproape egal cu cel de cladiri noi in majoritatea regiunilor dezvoltate ale lumii. ArchiCAD 15 extinde domeniul de aplicabilitate a metodei de lucru BIM pentru proiectele de restaurare și reabilitare a cladirilor.

In plus fata de instrumentele de design si fluxuri de lucru noi, ArchiCAD 15 mai include imbunatatiri la interfata de comunicare prin IFC, suport complet pentru 64-bit pe MacOS și imbunatatiri la bibliotecile de obiecte parametrice.

Pentru mai multe informatii puteti vizita: www.consoft.ro

retroboutique.ro
retroboutique.ro

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2021 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare

Complexuri comerciale   GDPR  
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER