Apartamente noi versus cele vechi

Apartamente noi versus cele vechi


Daca in urma cu cativa ani romanii priveau cu suspiciune apartamentele noi si le considerau pe cele vechi o investitie mai sigura, astazi numarul celor care se orienteaza spre o locuinta noua este mult mai mare.


Apartamente noi versus cele vechi

Inainte sa dati banii pe un apartament vechi de zeci de ani, specialistii imobiliari va sfatuiesc sa luati in calcul si varianta unei locuinte noi. Criza imobiliara a facut preturile sa fie mai prietenoase, iar metrul patrat a ajuns sub o mie de euro in unele ansambluri noi. "Sunt multe situatii cand apartamentele vechi sunt mai scumpe decat cele noi.

In mod uimitor, proprietarii care vand un apartament vechi nu isi fac calculul in functie de valoarea reala, ci in functie de necesitatea pe care urmeaza sa si-o satisfaca prin vanzarea respectivei proprietati", spune Carmen Mihaita, managing partner al agentiei Veles.
Multe dintre ansamblurile rezidentiale noi au locuri de parcare, ceea ce reprezinta o mare bila alba in conditiile in care parcarea masinii a devenit o problema serioasa.


Unele complexuri noi au spatii de joaca pentru copii, sali de fitness, paza, restaurante, facilitati care iti pot face viata mai usoara. Atentie insa! Pentru a beneficia de aceste avantaje, proprietarii trebuie sa plateasca o taxa de intretinere de care ar fi bine sa va interesati inainte de a cumpara. "Costurile pentru intretinerea acestor spatii pot creste cheltuielile lunare cu pana la 50% din valoarea intretinerii", ne-a declarat Marius Badea, Director general, compania Eurobest.

Un apartament intr-un bloc nou este o investitie mult mai rentabila si din punctul de vedere al uzurii, sustin specialistii imobiliari. Valoarea unei locuinte scade cu cat uzura lui creste. La un apartament nou este posibil sa platiti acum mai mult, insa scaderea de pret cauzata de "imbatranirea" lui este mai mica.

CITESTE MAI MULT PE: imopedia.ro
iedera.ro
iedera.ro

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2022 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare Alerte pret Lista produse

Complexuri comerciale   GDPR  
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER