Apartamente ieftine, vandute in procedura de executare silita

Apartamente ieftine, vandute in procedura de executare silita


Apartamentele scoase la vanzare prin executari silite se numara printre cele mai ieftine apartamente de pe piata, dar de cele mai multe ori informatiile despre ele lipsesc cu desavarsire. Pentru cei care sunt interesati de achizitii ieftine, vanzarea acestor apartamente este programata in perioada imediat urmatoare. Pe langa apartamente, publicam si cateva exemple de terenuri scoase la vanzare, cu sau fara imobile construite.Pentru a cumpara un astfel de apartament trebuie sa depuneti 10% din pretul de pornire a licitatiei in contul executorului. In cazul in care nu se castiga licitatia, banii sunt primiti inapoi, cum este si prevazut in art. 514 Cod procedura civila. Trebuie doar facuta o simpla cerere in acest sens.

Principalul dezavantaj al acestor licitatii este ca potentialul cumparator trebuie sa dispuna de banii necesari in momentul achizitiei, mai precis la 30 de zile dupa ce castiga licitatia. Mai poate aparea situatia in care datornicul reuseste sa faca rost de bani si atunci vanzarea nu mai are loc. In aceasta perioada de iarna, nu sunt multi cei care se grabesc sa cumpere apartamente nici macar pe piata normala si cu atat mai putin apartamente executate silit.

Cu alte cuvinte, sansa de a fi singurii participanti la astfel de licitatii ar putea fi mult mai mare acum. In plus, dupa citirea acestor articole, au existat unii care au reusit sa cumpere astfel de apartamente, dupa prima sau a doua incercare. Au fost de asemenea si altii care, dupa ce licitatia nu a mai avut loc pentru ca partile s-au inteles, au renuntat a mai participa si a doua oara.

Oricum, principalul scop al acestei serii de materiale din care face parte si cel de fata este acela de a aduce un plus de transparenta acestor anunturi, macar prin trecerea lor in revista.

CITESTE MAI MULT PE: sfin.ro

mezoni.ro
mezoni.ro

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2024 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare Alerte pret Lista produse

Complexuri comerciale   GDPR  
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER