49 RON Revizie Aparat AER CONDITIONAT si 15% reducere la piese de schimb, la SPRINTER COM., Pret 49.00 Lei

Foto 49 RON Revizie Aparat AER CONDITIONAT si 15% reducere la piese de schimb, la SPRINTER COM., Aparate aer conditionat
Pret: 49.00 Lei

Producator: » SC SPRINTER COM SRL

Comercializat de: www.sprintercom.ro
Judet: BUCURESTI, Bucuresti.

Cere detalii la telefon: 0722 821 672
CERE OFERTA
Raporteaza o eroare

Detalii oferta 49 RON Revizie Aparat AER CONDITIONAT si 15% reducere la piese de schimb, la SPRINTER COM.. www.sprintercom.ro, Bucuresti.


49 RON Revizie Aparat AER CONDITIONAT si 15% reducere la piese de schimb, la SPRINTER COM. are urmatoarele caracteristici: pretul produsului este: 49.00 Lei. Oferta este valabila pentru:

 *Curatare filtre si tava condens unitate interioara;

 *Starea generala a unitatii;

 *Verificare stare condensator unitate exterioara;

 *Starea strangerilor racordurilor electrice si frigorifice,

 *Verificare agent refrigerant;

 *Verificare temperatura aer refulare;

  BONUS: 15% reducere la piese de schimb.

  Oferta nu include materialele si consumabilele (agent refrigerant "freon", filtru agent refrigerant,igenizare,etc).

 De aceasta oferta Beneficiaza aparatele cu puteri de 7, 9, 12 si 18K BTU.

 Este necesar ca unitatea exterioara sa fie accesibila,sa nu necesite shele ,scari...

 Oferta este valabila pentru solicitari in Bucuresti,in afara se percepe o taxa de deplasare conforma cu lista de preturi.

 Pentru aparate cu puteri de peste 18K BTU oferim reducere la manopera de 60% si 15% la piese de schimb din pretul de lista.

 Este indicat de doua ori pe an - sa se efectueze o verificare riguroasa a echipamentelor de AER CONDITIONAT- pentru a functiona la parametrii optimi.

 Neefectuarea acestor revizii periodice duce la fortarea functionarii aparatelor si implicit la cresterea consumului de energie electrica .

 SPRINTER COM va ofera un pachet avantajos pentru verificarea aparatelor de AER CONDITIONAT,oferind calitate si seriozitate solicitarilor primite.
Formular cerere de oferta pentru 49 RON Revizie Aparat AER CONDITIONAT si 15% reducere la piese de schimb, la SPRINTER COM.
In cazul in care doriti sa fiti contactat direct de compania ofertanta sau doriti sa aflati mai multe detalii despre produsul selectat (49 RON Revizie Aparat AER CONDITIONAT si 15% reducere la piese de schimb, la SPRINTER COM.) trimiteti o cerere de oferta si o vom plasa noi catre companiile prezente pe Valea Cascadelor
Numele Dvs.: E-mailul dvs:
Telefon: Localitate:
Subiect: Cerere de oferta pentru 49 RON Revizie Aparat AER CONDITIONAT si 15% reducere la piese de schimb, la SPRINTER COM.
Mesaj:
Introduceti rezultatul operatiei: minus 1 + =
* Toate campurile sunt obligatorii EXEMPLU:9+2-5=6
 

Alte produse oferite de www.sprintercom.ro » Toate     
Descriere promotie Oferta consta in: Curatare interna a Leptopului sau a PC-ul Deplasare la domiciliul clientului Dezasamblarea Curatarea integratelor Curatarea Radiatorului Curatarea colerului/ventilatorului Reasamblare ..» cumpara acum
Valea Cascadelor promoveaza Aparate aer conditionat de cea mai buna calitate in favoarea firmelor care ofera Aparate aer conditionat.

Va oferim cel mai bun raport intre pret si calitate pentru Aparate aer conditionat .
Alege Aparate aer conditionat oferite de Valea Cascadelor pentru a beneficia de cele mai bune preturi de pe piata in materie de Aparate aer conditionat.
Alegeti produsul care ti se potriveste dintr-o gama variata de Aparate aer conditionat.
Valea Cascadelor afiseaza ofertele distribuitorilor de Aparate aer conditionat din Romania oferind o gama larga de marci si modele, de la cele de buget pana la cele premium si de top.
Consultanta pentru alegerea celor mai bune solutii de Aparate aer conditionat este asigurata de specialistii firmelor in Aparate aer conditionat.
Pentru orice informatii cu referire la Aparate aer conditionat contactati firmele producatoare.
Cauta cele mai bune preturi pentru 49 RON Revizie Aparat AER CONDITIONAT si 15% reducere la piese de schimb, la SPRINTER COM.. Compara ofertele din cele mai importante magazine online din Romania. De obicei, livrarea este asigurata in cele mai importante orase din Romania (Bucuresti, Brasov, Constanta, Cluj-Napoca, Iasi, Pitesti, Ploiesti, Timisoara etc.) Detaliile legate de 49 RON Revizie Aparat AER CONDITIONAT si 15% reducere la piese de schimb, la SPRINTER COM. precum si a celorlalte produse din Aparate aer conditionat (descrierea, poze, pret) sunt oferite de magazinele partenere Valea Cascadelor.