Amenajari gradini. Tendintele anului 2011

Amenajari gradini. Tendintele anului 2011


Inverzirea spatiilor urbane, Sufrageria in aer liber, Mobilierul vintage, Gradinile suspendate, Gradina functionala... sunt cateva dintre trendurile anului 2011 in materie de gradinarit si peisagistica.


Amenajari gradini. Tendintele anului 2011

Trendul principal al anului 2011 in materie de gradinarit este "inverzirea spatiilor urbane". Anul 2011 aduce cu el dorinta omului sufocat de aglomeratia urbana de a-si transforma putinul spatiu pe care-l detine intr-un colt de natura. Din cauza ritmului alert in care-si desfasoara activitatea, omul modern nu mai are timp pentru lungi plimbari prin parc, la tara sau la munte, insa stresul provocat de grijile cotidiene il face sa-si doreasca sa aduca natura la el acasa.

Sufrageria in aer liber cu mobilier vintage: scaune din metal, balansoare din ratan, mese incrustate cu pietre, semineu, canapele din ratan cu multe perne colorate, iluminare ambientala, sistem audio incorporat. Doar atunci cand suntem in mijlocul naturii reusim sa dobandim echilibrul si linistea de care avem atata nevoie.

Cei ce nu au destul spatiu pentru amenajarea unei gradini vor gandi ca pentru ei exista doar posibilitatea de a visa. Exista totusi si pentru acestia solutie - gradina suspendata, care poate fi amenajata pe acoperis sau terase.

Ghivece uriase cu plante sau capsuni, care vor da o nota originala si totodata conservatoare oricarei curti, indiferent de dimensiune.

Fantanile arteziene, iazurile si stancariile, cursurile de apa, plantele, bancutele din lemn, piatra aplicata pe garduri, foisoarele, leaganele, diversele ornamente din lemn sau piatra, ne vor transforma micuta curte urbana intr-un refugiu natural.

Gradina functionala - gradinile spatioase incorporeaza in peisaj din ce in ce mai mult legumele si pomii fructiferi

Sistemele de irigat nu sunt considerate un trend , ci mai degraba un "must have" in orice gradina, deoarece pentru a avea o gradina mereu proaspata, este necesara o irigare adecvata.

Proiectarea 2D si 3D - Apeland la o firma specializata in peisagistica, puteti beneficia de proiectarea 2D, 3D, cu ajutorul careia vedea de la inceput cum va arata gradina dumneavoastra.

Apelati cu incredere la expertii de la Sabirom Trade, care va vor consilia pentru a gasi solutia optima spatiului pe care il detineti. Mai multe detalii pe ww.amenajari-gradini-iazuri.ro.

aqualine.ro/
aqualine.ro/

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2022 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare Alerte pret Lista produse

Complexuri comerciale   GDPR  
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER