Amenajari baie: care este chiuveta care ti se potriveste?

Amenajari baie: care este chiuveta care ti se potriveste?


Un detaliu le care de multe ori nu ne gandim cand ne propunem amenajarea camerei de baie este alegarea chiuvetei. Multi dintre noi au renuntat la vechiul sistem de prindere a chiuvetelor, pe perete. Acest sistem vechi de cand lumea prezinta totusi cateva avantaje evidente.


Amenajari baie: care este chiuveta care ti se potriveste?

In primul rand, chiuveta poate fi montata la orice inaltime doriti, de obicei la 85 cm, astfel incat fiecare membru al familiei sa o poata folosi. Sigur, persoanele mai inalte vor trebui sa se aplece putin, dar acest inconvenient este minor. In plus, mai e un avantaj: sub chiuveta va fi mult spatiu liber, ceea ce va usureaza treaba cand faceti curatenie. Aceste chiuvete ii ajuta si pe cei in scaun cu rotile sa se apropie de chiuveta, pentru a-si face igiena zilnica.

Aceste chiuvete simple nu sunt insa nici ele perfecte. Ele au o problema majora si anume aceea ca va ofera foarte putin spatiu pentru depozitarea sapunului, a aparatului de barbierit, a pamatufului si a celorlalte produse de care va folositi de obicei dimineata.

Designerii specializati in amenajari baie au rezolvat insa si aceasta problema. Astfel a rezultat chiuveta montata deasupra unui dulapior, care, pe blatul de deasupra, ofera si un spatiu suplimentar pentru obiectele de igiena personala. In plus, pe rafturile dulapiorului puteti sa depozitati prosoape, sapunuri de rezerva, sprayuri si cate si mai cate, obiecte utile mai ales femeilor din familia dvs. In felul acesta veti avea tot ce va trebuie la indemana in fiecare dimineata.

Modelele cele mai noi au inceput sa combine spatiul liber de sub chiuvetele traditionale cu cel de depozitare al unui dulapior. Unul dintre modele are chiuveta si o etajera care se monteaza pe perete. Un alt model nou arata ca un birou. Are etajera, spatiu sub chiuveta si cate un dulapior de fiecare parte a spatiului liber in care va puteti pune toate produsele de care aveti nevoie la baie. Iar daca doriti sa aveti o chiuveta mai trendy, atunci puteti sa cumparati un dispozitiv pe baza de senzori, aplicat la robinet. Astfel, atunci cand puneti mainile sub robinet apa va incepe sa curga, iar cand le indepartati se va opri.Toate aceste modele le puteti gasi in Valea Cascadelor, la preturi fara concurenta.

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2023 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare Alerte pret Lista produse

Complexuri comerciale   GDPR  
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER