Amenajarea camerei bebelusului: idei si solutii moderne

Amenajarea camerei bebelusului: idei si solutii moderne


O data ce a venit pe lume, bebelusul este cea mai importanta sau poate singura prioritate a parintilor. Saptamana trecuta v-am prezentat o selectie a celor mai noi produse aflate pe piata, destinate sigurantei si stimularii nou-nascutilor. Asa cum am promis, revenim in numarul acesta cu produse care va ajuta sa va cresteti puiul mai usor si mai bine.


Amenajarea camerei bebelusului: idei si solutii moderne

Pentru ca am aflat ca cei mai multi parinti "isi pierd capul" cand vine vorba despre primul copil, in sensul ca pur si simplu sunt luati prin surprindere de multimea de produse dedicate lui, am incercat sa construim in aceste doua articole o lista cu cele mai noi si utile produse care se gasesc pe piata la acest moment.

Printre produsele la care noile mamici apeleaza constant se numara cantarul si termometrul, care cu timpul au capatat caracteristici noi si inovative.

Cantarul electronic este realizat in forma ergonomica si depisteaza variatii de greutate incepand de la 10 grame, ceea ce va permite sa cantariti micutul inca din primele zile de viata. De asemenea, beneficiaza de un program antivibratii cu ajutorul caruia poate cantari cu exactitate chiar si in cazul in care copilul se misca. Afisajul LCD permite citirea rapida a greutatii care poate fi memorata in sistemul cantarului.

Termometrul masoara emisiile de caldura de la nivelul fruntii bebelusului in infrarosu si le converteste in grade Celsius sau Fahrenheit in functie de cum il programam. Pentru masurarea temperaturii nu trebuie sa deranjam copilul nici macar in timpul somnului, aceasta putand fi facuta de la o distanta de 5-25 mm de fruntea bebelusului.

Desi nu este un obiect pe care trebuie sa il ai neaparat, produsul "lampa de veghe" se poate dovedi o inventie utila. Pe langa faptul ca te ajuta sa iti supraveghezi micutul mai usor pe timpul noptii, are si numeroase alte functii.

Tot din gama accesoriilor optionale face parte si perna pentru alaptare, utila atat pentru bebelus, caruia ii confera un maximum de confort in timpul hranirii, cat si pentru mama.

CITESTE MAI MULT PE: jurnalul.ro

aqualine.ro/
aqualine.ro/

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2022 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare Alerte pret Lista produse

Complexuri comerciale   GDPR  
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER