Amenajarea băii: reinterpretarea clasicului

Amenajarea băii: reinterpretarea clasicului


ValeaCascadelor.ro | Baie

2690 afisari

Reinterpretarea stilului clasic este o combinație a elementelor și culorilor moderne cu cele clasice, renascentiste. În amenajările ce preiau aceste trăsături se folosesc nuanțele pastelate, motivele florale sau geometrice aplicate într-un context clasic, în care predomină albul sau culorile calde. Caracteristice spațiilor de inspirație clasică sunt și culorile împrumutate din natură, unde piatra naturală poate fi integrată cu succes, datorită nuanțelor sale.


Ca principiu, stilul clasic în design-ul interior înseamnă simetrie, ordine și echilibru între elemente. De obicei există un element central în jurul căruia se construiește restul ambientului - de exemplu șemineul - iar materialele folosite sunt elegante, fără însă a atrage prea tare atenția.

Ce materiale puteți folosi într-o amenajare de baie inspirată din stilul clasic?

În imaginile de mai jos este un exemplu de baie amenajată clasic, în care s-a folosit travertinul clasic cu aspectul său de ''lemn / parchet'', o venatură naturală care conferă un aer stilat spațiului în care este folosit. Acest material este preferat de constructori și dezvoltatori atăt datorită calității, căt și prețului. Aflati de pe piatraonline.ro care este bugetul necesar pentru amenajarea unei băi ca în imagini, sau căutați inspirație, produse și sfaturi de la specialiști!

Amenajarea baii: reinterpretarea clasicului
Amenajarea baii: reinterpretarea clasicului

Amenajarea baii: reinterpretarea clasicului
Amenajarea baii: reinterpretarea clasicului

Îți recomandăm
Savoniera Queen Bronze
Cada frestanding Besco Assos alb-negru 160x70cm
Suport colțar cu trei polițe Wenko cu sistem de prindere Vacuum-Loc
Perdea duș cu LED Wenko Led Moon
micul-meserias.ro/
micul-meserias.ro/

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2024 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare Alerte pret Lista produse

Complexuri comerciale   GDPR