Amenajarea băii: reinterpretarea clasicului

Amenajarea băii: reinterpretarea clasicului


ValeaCascadelor.ro | Baie

1858 afisari

Reinterpretarea stilului clasic este o combinație a elementelor și culorilor moderne cu cele clasice, renascentiste. În amenajările ce preiau aceste trăsături se folosesc nuanțele pastelate, motivele florale sau geometrice aplicate într-un context clasic, în care predomină albul sau culorile calde. Caracteristice spațiilor de inspirație clasică sunt și culorile împrumutate din natură, unde piatra naturală poate fi integrată cu succes, datorită nuanțelor sale.


Ca principiu, stilul clasic în design-ul interior înseamnă simetrie, ordine şi echilibru între elemente. De obicei există un element central în jurul căruia se construieşte restul ambientului - de exemplu şemineul - iar materialele folosite sunt elegante, fără însă a atrage prea tare atenţia.

Ce materiale puteţi folosi într-o amenajare de baie inspirată din stilul clasic?

În imaginile de mai jos este un exemplu de baie amenajată clasic, în care s-a folosit travertinul clasic cu aspectul său de ''lemn / parchet'', o venatură naturală care conferă un aer stilat spaţiului în care este folosit. Acest material este preferat de constructori şi dezvoltatori atât datorită calităţii, cât şi preţului. Aflati de pe piatraonline.ro care este bugetul necesar pentru amenajarea unei băi ca în imagini, sau căutaţi inspiraţie, produse şi sfaturi de la specialişti!

Amenajarea baii: reinterpretarea clasicului
Amenajarea baii: reinterpretarea clasicului

Amenajarea baii: reinterpretarea clasicului
Amenajarea baii: reinterpretarea clasicului

Îți recomandăm
Perdea duș cu LED Wenko Led Moon
Cabina de dus Walk-In SanSwiss Easy STR4P 120 cm sticla securizata 8mm
Set 2 covorașe de baie Confetti Bathmats Stars
Set de 3 coșuri pentru rufe Jannie
somproduct.ro
somproduct.ro

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2023 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare Alerte pret Lista produse

Complexuri comerciale   GDPR  
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER