Alegerea caloriferului potrivit

Alegerea caloriferului potrivit


Pentru ca ne facem sanie vara si car iarna, trebuie sa luam decizii dificile al caror efect nu-l putem prezice cu acuratete cum ar fi alegerea caloriferului potrivit. Poate vi se pare exagerat, dar  un calorifer nepotrivit va poate da batai de cap toata iarna, mai ales prin prisma intretinerii costisitoare si ineficientei calorice.


Alegerea caloriferului potrivit
Cum aleg caloriferele

Alegerea caloriferului potrivit
Cum aleg caloriferele potrivite pentru casa mea

Alegerea caloriferului potrivit
Cum aleg caloriferele potrivite pentru casa mea

Alegerea caloriferului potrivit
Cum aleg caloriferele potrivite pentru casa mea

Ca sa alegi caloriferul potrivit trebuie sa stii care este puterea necesara pentru a incalzi suficient camera in care il vei amplasa. Puterea termica (in wati) se poate calcula prin folosirea unor calculatoare online si depinde de dimensiunea camerei, temperatura exterioara, tipul ferestrelor si geamurilor, existenta unei izolari termice, numarul de pereti exteriori si chiar localizarea caloriferului, factor extrem de important. Sigur, un specialist iti poate spune cu mai multa certitudine ce tip de calorifer trebuie sa achizitionezi.

In al doilea rand trebuie sa te decizi daca vei achizitiona un calorifer din fonta, otel sau din aluminiu. Cele din fonta sunt foarte cunoscute, fiind foarte rezistente si avand o eficienta sporita. Se infunda si se corodeaza greu si mentin caldura mai mult timp insa nu sunt foarte placute la aspect, sunt mai greu de prins si trebuie vopsite regulat. Caloriferele din otel vor rezista intre 5 si 10 ani si sunt in general recomandate in combinatie cu centralele termice de apartament. Caloriferele din otel par a fi o solutie recomandata intrucat rezista intre 10 si 20 de ani, sunt rezistente la presiune si temperaturi ridicate, arata bine si se pot monta usor. Pretul este si el accesibil, insa trebuie aerisite mai des. In ceea ce priveste tevile, ai o alegere sigura. Cuprul ofera cel mai bun raport calitate pret.

Nu uitati de aspect. Puteti comanda calorifere decorative vopsite prin metode speciale cu imagini sau modele personalizate. Unele camere pot avea calorifere dedicate, precum baia, pentru care se pot achizitiona calorifere ce pot fi folosite si ca port prosop si cu o rezistenta sporita la umiditate. Alegeti cu grija si orice iarna va fi de acum calduroasa, cel putin la interior.

Îți recomandăm
Raft de perete Shesham B
Ansamblu biblioteca
Corp cu rafturi House Maber
Măsuță de cafea Ragaba UFO ⌀ 57 cm
somproduct.ro
somproduct.ro

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2022 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare Alerte pret Lista produse

Complexuri comerciale   GDPR  
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER