Accesorii utile pentru un spatiu cat mai chic: ceasurile de perete vintage

Accesorii utile pentru un spatiu cat mai chic: ceasurile de perete vintage


ValeaCascadelor.ro | Decor

197 afisari

Ceasurile de perete au reprezentat dintotdeauna un accesoriu practic si util pentru spatiul interior. Mai mult, combinat cu stilul personal si in ton cu desingul interior, poti profita de aceasta mica achizitie pentru a adauga pe langa utilitate, si o nota creativa spatiului locuit.

aranjareamesei.ro
aranjareamesei.ro

Indiferent de marimea spatiului de care dispuneti, acest tip de accesoriu isi poate gasi cu usurinta un loc potrivit in locuinta dumneavoastra, care sa corespunda propriului ritm cotidian: fie ca vorbim de bucatarie unde va bucurati de retetele gatite in casa, de biroul personal unde va desfasurati activitatile zilnice, sau cat mai la indemna, atunci cand sunteti pe fuga si doriti mai aruncati un ochi pe ceas, inainte de a iesi pe usa.

Pentru un spatiu cat mai chic, care contribuie la o atmosfera usor boema, va propunem cateva idei pentru ceasurile de perete vintage.

Acestea aduc cu ele nuante calde in diferite forme si imprimeuri colorate, putandu-se incadra perfect in orice incapere a casei, alaturi de celelalte piese ce va definesc designul locuintei.

Sau dimpotriva, o mica escapada in timp si spatiu, cum este cazul ceasurilor de perete vintage inscriptionate cu numele unor orase celebre precum Parisul sau Londra.

Schimba putin rutina spatiului cotidian, adaugand aceste mici detalii ce personalizeaza atmosfera casei locuite.Îți recomandăm
Ceas de perete Mom’s Kitchen
Decoratiune de perete House
Pernă decorativă Bello
Oglinda
retroboutique.ro
retroboutique.ro

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2021 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare

Complexuri comerciale   GDPR  
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER