Scafe din polistiren In stil Grecesc, Pret 34.00 Lei

Foto Scafe din polistiren In stil Grecesc, Accesorii, diverse
Pret: 34.00 Lei

Producator: » Greek Design

Comercializat de: Greek art Design
Judet: Ilfov, Otopeni

Cere detalii la telefon: 0762.522.662
CERE OFERTA
Raporteaza o eroare

Detalii oferta Scafe din polistiren In stil Grecesc. Greek art Design, Otopeni


Scafe din polistiren In stil Grecesc are urmatoarele caracteristici: pretul produsului este: 34.00 Lei. Avand un cost redus scafele din polistiren sunt o metoda ingenioasa si eficienta de a face o schimbare radicala a interioarelor, cordonul de lumina indirecta dand un plus de energie camerei in care se regasesc.
Se monteaza rapid si cu usurinta folosind silicon universal sau adeziv pentru polistiren.
Dimensiune: X 16 cm , Y 15.5 cm
Pret specificat pentru un profil cu lungimea de 2 metrii, si polisitiren de densitate inalta (20 kg/ mc).
Formular cerere de oferta pentru Scafe din polistiren In stil Grecesc
In cazul in care doriti sa fiti contactat direct de compania ofertanta sau doriti sa aflati mai multe detalii despre produsul selectat (Scafe din polistiren In stil Grecesc) trimiteti o cerere de oferta si o vom plasa noi catre companiile prezente pe Valea Cascadelor
Numele Dvs.: E-mailul dvs:
Telefon: Localitate:
Subiect: Cerere de oferta pentru Scafe din polistiren In stil Grecesc
Mesaj:
Introduceti rezultatul operatiei: minus 1 + =
* Toate campurile sunt obligatorii EXEMPLU:9+2-5=6
 

Alte produse oferite de Greek art Design » Toate     
Fabricam in orice dimensiuni coloane sau invelitori de coloane din polistiren de densitati inalte avand ca strat protector la intemperii sau lovituri piatra de cuart sau praf de marmura in componenta unui prepolimer sau strat de polimer lucios. Pret specifica ..» cumpara acum
Fabricam in orice dimensiuni coloane sau invelitori de coloane din polistiren de densitati inalte avand ca strat protector la intemperii sau lovituri piatra de cuart sau praf de marmura in componenta unui prepolimer sau strat de polimer lucios. Pret specifica ..» cumpara acum
Fabricam in orice dimensiuni coloane sau invelitori de coloane din polistiren de densitati inalte avand ca strat protector la intemperii sau lovituri piatra de cuart sau praf de marmura in componenta unui prepolimer sau strat de polimer lucios pentru folosirea ..» cumpara acum
Valea Cascadelor promoveaza Accesorii, diverse de cea mai buna calitate in favoarea firmelor care ofera Accesorii, diverse.

Va oferim cel mai bun raport intre pret si calitate pentru Accesorii, diverse .
Alege Accesorii, diverse oferite de Valea Cascadelor pentru a beneficia de cele mai bune preturi de pe piata in materie de Accesorii, diverse.
Alegeti produsul care ti se potriveste dintr-o gama variata de Accesorii, diverse.
Valea Cascadelor afiseaza ofertele distribuitorilor de Accesorii, diverse din Romania oferind o gama larga de marci si modele, de la cele de buget pana la cele premium si de top.
Consultanta pentru alegerea celor mai bune solutii de Accesorii, diverse este asigurata de specialistii firmelor in Accesorii, diverse.
Pentru orice informatii cu referire la Accesorii, diverse contactati firmele producatoare.
Cauta cele mai bune preturi pentru Scafe din polistiren In stil Grecesc. Compara ofertele din cele mai importante magazine online din Romania. De obicei, livrarea este asigurata in cele mai importante orase din Romania (Bucuresti, Brasov, Constanta, Cluj-Napoca, Iasi, Pitesti, Ploiesti, Timisoara etc.) Detaliile legate de Scafe din polistiren In stil Grecesc precum si a celorlalte produse din Accesorii, diverse (descrierea, poze, pret) sunt oferite de magazinele partenere Valea Cascadelor.
Pagina accesata de: 1156 ori
Scafe din polistiren In stil Grecesc.