Promotii

Vopsea Epoxidica Bicomponenta EMEX /Kg - Gri, Pret 29.52 Lei

Foto Vopsea Epoxidica Bicomponenta EMEX /Kg - Gri, Vopsea pentru lemn si metal
Pret: 29.52 Lei

Producator: » ROMTEHNOCHIM

Comercializat de: ROMTEHNOCHIM
Judet: Ilfov, Jilava

Cere detalii la telefon: 0214570646
CERE OFERTA
Raporteaza o eroare

Detalii oferta Vopsea Epoxidica Bicomponenta EMEX /Kg - Gri. ROMTEHNOCHIM, Jilava


Vopsea Epoxidica Bicomponenta EMEX /Kg - Gri are urmatoarele caracteristici: pretul produsului este: 29.52 Lei. Vopseaua Epoxidica Bicomponenta EMEX este un produs profesional, pe baza de rasini epoxidice in solutie, pigmenti, aditivi specifici si solventi organici, ce reticuleaza cu poliaminoamidele ca intaritor. Produsul se caracterizeaza prin aderenta exceptionala la suport, rezistenta si stabilitate deosebita in medii chimice puternic agresive, acide sau alcaline, variatii mari de temperatura, rezistenta la uzura si abraziune, etc. Vopseaua Epoxidica Bicomponenta EMEX poate fi colorata in orice nuanta a cartelei RAL.

Caracteristici principale:

- Produs agrementat sanitar;
- Etalare de exceptie;
- Duritate excelenta;
- Putere mare de acoperire;
- Aderenta ridicata la suport;
- Rezistenta mare la abraziune;
- Rezistenta excelenta la uzura;
- Rezistenta mare la agenti corozivi;
- Rezistenta mare la hidrocarburi, medii acide sau alcaline.

Domenii de Utilizare:

Vopseaua Epoxidica Bicomponenta EMEX este destinata utilizarii profesionale pentru protejarea si decorarea suprafetelor din metal sau beton, noi sau vechi, atat la interior, cat si la exterior (numai in conditii de pregatire speciala).
Este folosita cu rezultate excelente pe toate suprafetele ce necesita o protectie superioara fata de factori agresivi, de la frecare pana la expunere in medii chimic puternic agresive, prezenta hidrocarburilor sau a compusilor chimici de gen MeOH, sau EtOH.
Vopseaua epoxidica bicomponenta EMEX este agrementata sanitar si este recomandata pentru conditii speciale de igiena cum ar fi: laboratoare, restaurante, cantine, spitale, etc., potrivit cerintelor normelor europene.
Pentru pregatirea corespunzatoare a suprafetelor metalice se recomanda curatirea mecanica si grunduirea prealabila cu Grund Epoxidic Anticoroziv EMEX. Pentru suprafetele din beton sau alte materiale minerale se recomanda perierea si acoperirea cu Grund de Impregnare Epoxidic EMEX.
Produsul este recomandat pentru: - suprafete din otel, schelete si rastele metalice, grilaje, parapeti, mobilier metalic, alte suprafete metalice ce necesita o protectie superioara, elemente de caroserie auto sau utilaje, piese sau compartimente de nave, piese sau table zincate sau tratate chimic; - piscine sau bazine din beton, zidarie, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, placi de gips-carton, conglomerate minerale absorbante.

Fisa Tehnica: http://www.emex.ro/Doc/Vopsea-Epoxidica-Bicomponenta.pdf
Formular cerere de oferta pentru Vopsea Epoxidica Bicomponenta EMEX /Kg - Gri
In cazul in care doriti sa fiti contactat direct de compania ofertanta sau doriti sa aflati mai multe detalii despre produsul selectat (Vopsea Epoxidica Bicomponenta EMEX /Kg - Gri) trimiteti o cerere de oferta si o vom plasa noi catre companiile prezente pe Valea Cascadelor
Numele Dvs.: E-mailul dvs:
Telefon: Localitate:
Subiect: Cerere de oferta pentru Vopsea Epoxidica Bicomponenta EMEX /Kg - Gri
Mesaj:
Introduceti rezultatul operatiei: minus 1 + =
* Toate campurile sunt obligatorii EXEMPLU:9+2-5=6
 

Alte produse oferite de ROMTEHNOCHIM » Toate     
Vopseaua Epoxidica pentru Pardoseli EMEX este un produs profesional, pe baza de rasini epoxidice fara solvent, pigmenti, aditivi specifici si solventi organici, cu adaos de materiale dure ca: alfa corindon, faina de cuartz, etc. Produsul se caracterizeaza prin ..» cumpara acum
Vopseaua Acrilica pe Baza de Apa pentru Metale EMEX SUPRAMET este un produs profesional, solubil in apa, pe baza de polimeri acrilici modificati, destinata aplicarii pe metale, cu rezistente deosebite la factorii de mediu sau agenti corozivi, cu foarte buna ad ..» cumpara acum
Vopseaua Clorcauciuc pentru Pardoseli EMEX este un produs monocomponent, profesional, pe baza de emulsii de cauciuc clorurat, pigmenti, aditivi, plastifianti si solventi specifici, cu adaos de alfa corindon sau faina de cuartz pentru duritate. Produsul, foart ..» cumpara acum
Vopseaua Clorcauciuc EMEX este un produs monocomponent, profesional, pe baza de emulsii de cauciuc clorurat (tip Clortex, Pergut, Alopren), pigmenti, aditivi, plastifianti si solventi specifici. Produsul, foarte rezistent atat la apa cat si la frecare, are ca ..» cumpara acum
Vopseaua Poliuretanica pentru Pardoseala EMEX este un produs profesional, pe baza de rasina poliuretanica fara solvent, de tip poliolica, pigmenti, aditivi specifici si solventi organici, ce reticuleaza cu izocianati. Produsul se caracterizeaza prin aderenta e ..» cumpara acum
Valea Cascadelor promoveaza Vopsea pentru lemn si metal de cea mai buna calitate in favoarea firmelor care ofera Vopsea pentru lemn si metal.

Va oferim cel mai bun raport intre pret si calitate pentru Vopsea pentru lemn si metal .
Alege Vopsea pentru lemn si metal oferite de Valea Cascadelor pentru a beneficia de cele mai bune preturi de pe piata in materie de Vopsea pentru lemn si metal.
Alegeti produsul care ti se potriveste dintr-o gama variata de Vopsea pentru lemn si metal.
Valea Cascadelor afiseaza ofertele distribuitorilor de Vopsea pentru lemn si metal din Romania oferind o gama larga de marci si modele, de la cele de buget pana la cele premium si de top.
Consultanta pentru alegerea celor mai bune solutii de Vopsea pentru lemn si metal este asigurata de specialistii firmelor in Vopsea pentru lemn si metal.
Pentru orice informatii cu referire la Vopsea pentru lemn si metal contactati firmele producatoare.
Cauta cele mai bune preturi pentru Vopsea Epoxidica Bicomponenta EMEX /Kg - Gri. Compara ofertele din cele mai importante magazine online din Romania. De obicei, livrarea este asigurata in cele mai importante orase din Romania (Bucuresti, Brasov, Constanta, Cluj-Napoca, Iasi, Pitesti, Ploiesti, Timisoara etc.) Detaliile legate de Vopsea Epoxidica Bicomponenta EMEX /Kg - Gri precum si a celorlalte produse din Vopsea pentru lemn si metal (descrierea, poze, pret) sunt oferite de magazinele partenere Valea Cascadelor.
Pagina accesata de: 861 ori
Vopsea Epoxidica Bicomponenta EMEX /Kg - Gri.