Promotii

Diluant pentru Vopsele Poliuretanice EMEX / Litru, Pret 22.44 Lei

Foto Diluant pentru Vopsele Poliuretanice EMEX / Litru, Vopsea pentru lemn si metal
Pret: 22.44 Lei

Producator: » ROMTEHNOCHIM

Comercializat de: ROMTEHNOCHIM
Judet: Ilfov, Jilava

Cere detalii la telefon: 0214570646
CERE OFERTA
Raporteaza o eroare

Detalii oferta Diluant pentru Vopsele Poliuretanice EMEX / Litru. ROMTEHNOCHIM, Jilava


Diluant pentru Vopsele Poliuretanice EMEX / Litru are urmatoarele caracteristici: pretul produsului este: 22.44 Lei. Diluantul pentru Vopsele Poliuretanice EMEX este un produs profesional, realizat dintr-un amestec echilibrat de mai multi solventi organici, destinat reglarii vascozitatii de aplicare a emailurilor, lacurilor, vopselelor si grundurilor pe baza de rasini poliuretanice in solutie, dar si altor vopsele, la recomandarea producatorului. Solvent activ ce ajuta la pastrarea tuturor proprietatilor vopselelor poliuretanice, in special a luciului, ce pot fi compromise la utilizarea de solventi necorespunzatori, sau cu alte destinatii decat cele recomandate.

Caracteristici principale:

- Reactie rapida;
- Consum echilibrat;
- Randament bun;
- Timp indelungat de pastrare;
- Eficient pentru diluare;
- Nu influenteaza culoarea vopselelor;
- Eficient la curatare;
- Compatibilitate perfecta cu vopselele poliuretanice;
- Compatibilitate controlata cu vopsele speciale.

Domenii de Utilizare:

Diluantul pentru Vopsele Poliuretanice EMEX este recomandat ca solvent de baza, pentru toate tipurile de lacuri, vopsele sau grunduri realizate pe baza de rasini poliuretanice in solutie, in vederea reglarii vascozitatii acestora, necesara pregatirii prealabile pentru aplicare.
Principalele produse carora le este destinat sunt:
Vopsea Poliuretanica in Solvent EMEX, Grund Anticoroziv Poliuretanic Bicomponent EMEX, sau Grund de Amorsare-Impregnare Poliuretanic EMEX.
Acest tip de solvent se foloseste cu succes si la alte tipuri de vopsele la recomandarea producatorului, sau cu teste prealabile de compatibilitate.
Solventul Poliuretanic pentru Vopsele EMEX se mai foloseste si pentru curatarea instrumentelor de lucru (pensule, trafaleti, pistol, instalatii air-less, etc.), cat si a petelor provenite din stropirea accidentala cu vopsele compatibile cu acest tip de diluant.
In general este folosit in proportie de 5 - 15%, in functie de modul de aplicare al vopselei, si tipul de produs. Trebuie mentionat ca o diluare a produsului mai mare decat cea indicata in Fisa Tehnica, poate influenta negativ performantele peliculei.
Nu se va folosi la alte tipuri de vopsele fara recomandarea producatorului, sau teste prealabile de compatibilitate.

Fisa Tehnica: http://www.emex.ro/Doc/Diluant-Vopsele-Poliuretanice.pdf
Formular cerere de oferta pentru Diluant pentru Vopsele Poliuretanice EMEX / Litru
In cazul in care doriti sa fiti contactat direct de compania ofertanta sau doriti sa aflati mai multe detalii despre produsul selectat (Diluant pentru Vopsele Poliuretanice EMEX / Litru) trimiteti o cerere de oferta si o vom plasa noi catre companiile prezente pe Valea Cascadelor
Numele Dvs.: E-mailul dvs:
Telefon: Localitate:
Subiect: Cerere de oferta pentru Diluant pentru Vopsele Poliuretanice EMEX / Litru
Mesaj:
Introduceti rezultatul operatiei: minus 1 + =
* Toate campurile sunt obligatorii EXEMPLU:9+2-5=6
 

Alte produse oferite de ROMTEHNOCHIM » Toate     
Diluantul pentru Vopsele Epoxidice EMEX este un produs profesional, realizat dintr-un amestec echilibrat de mai multi solventi organici, destinat reglarii vascozitatii de aplicare a emailurilor, lacurilor, vopselelor si grundurilor pe baza de rasini epoxidice ..» cumpara acum
Diluantul pentru Vopsele Alchidice EMEX este un produs standard, realizat dintr-un amestec echilibrat de mai multi solventi organici, destinat reglarii vascozitatii de aplicare a emailurilor, lacurilor, vopselelor si grundurilor alchidice, folosite pentru supo ..» cumpara acum
Diluantul pentru Vopsele Auto si Speciale EMEX este un produs profesional, realizat dintr-un amestec echilibrat de mai multi solventi organici, destinat reglarii vascozitatii de aplicare a emailurilor, lacurilor, vopselelor si grundurilor tip auto sau pentru u ..» cumpara acum
Diluantul pentru Vopsele Clorcauciuc EMEX este un produs profesional, realizat dintr-un amestec echilibrat de mai multi solventi organici, destinat reglarii vascozitatii de aplicare a emailurilor, lacurilor, vopselelor si grundurilor pe baza de cauciuc clorura ..» cumpara acum
Vopseaua Acrilica pe Baza de Apa pentru Metale EMEX SUPRAMET este un produs profesional, solubil in apa, pe baza de polimeri acrilici modificati, destinata aplicarii pe metale, cu rezistente deosebite la factorii de mediu sau agenti corozivi, cu foarte buna ad ..» cumpara acum
Valea Cascadelor promoveaza Vopsea pentru lemn si metal de cea mai buna calitate in favoarea firmelor care ofera Vopsea pentru lemn si metal.

Va oferim cel mai bun raport intre pret si calitate pentru Vopsea pentru lemn si metal .
Alege Vopsea pentru lemn si metal oferite de Valea Cascadelor pentru a beneficia de cele mai bune preturi de pe piata in materie de Vopsea pentru lemn si metal.
Alegeti produsul care ti se potriveste dintr-o gama variata de Vopsea pentru lemn si metal.
Valea Cascadelor afiseaza ofertele distribuitorilor de Vopsea pentru lemn si metal din Romania oferind o gama larga de marci si modele, de la cele de buget pana la cele premium si de top.
Consultanta pentru alegerea celor mai bune solutii de Vopsea pentru lemn si metal este asigurata de specialistii firmelor in Vopsea pentru lemn si metal.
Pentru orice informatii cu referire la Vopsea pentru lemn si metal contactati firmele producatoare.
Cauta cele mai bune preturi pentru Diluant pentru Vopsele Poliuretanice EMEX / Litru. Compara ofertele din cele mai importante magazine online din Romania. De obicei, livrarea este asigurata in cele mai importante orase din Romania (Bucuresti, Brasov, Constanta, Cluj-Napoca, Iasi, Pitesti, Ploiesti, Timisoara etc.) Detaliile legate de Diluant pentru Vopsele Poliuretanice EMEX / Litru precum si a celorlalte produse din Vopsea pentru lemn si metal (descrierea, poze, pret) sunt oferite de magazinele partenere Valea Cascadelor.